Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Bericht

van Spanje Specials

Woning kopen in Elviria

Elviria ligt aan de Costa del Sol en biedt dezelfde warmte en dezelfde stranden als in de mondaine oorden. Groot verschil is echter dat het in Elviria een stuk rustiger is. Een huis kopen in Elviria is dan ook iets prachtigs. U geniet van het klimaat en het strand en de altijd opgewekte mensen. Een appartement kopen in Elviria is dan weliswaar prachtig, het is ook moeilijk als u dit zonder professionele hulp moet doen. Maak daarom gebruik van onze expertise en ervaring. Wij kunnen u ontzorgen als een vakantiehuis kopen in Elviria aan de orde is en u daar serieus werk van wilt maken. Dat geldt natuurlijk ook als u appartementen in Málaga op uw verlanglijstje heeft staan en een huis kopen in Costa Blanca op uw agenda staat.

 

Het klinkt eenvoudig

Een vakantiehuis kopen in Elviria, het klinkt zo eenvoudig. Dat is het echter niet. De wetten en regels in Elviria verschillen nadrukkelijk van die in ons land. Dat geldt ook voor de belastingzaken en de financiering van uw woning. En wilt u als u de villa kopen in Elviria afgerond heeft uw villa meteen verhuren? Ook dan kunnen wij u bijstaan, want ook daar zijn afwijkende regels voor in Spanje. Ontzorgen zit in het DNA van ons bedrijf, ontzorging die begint met het selecteren van een aantal huizen op basis van uw woonwensen en het beschikbare budget.

 

Van A tot Z

U gaat vervolgens in een weekend alle huizen bezichtigen en maakt vervolgens een keuze. Dan ook komt een tweede huis kopen in Elviria echt dichterbij. Wij bereiden vervolgens de aankoop van uw huis voor en vervolgens is het proces dat een woning kopen in Elviria heeft afgerond,  u hoeft door ons in te schakelen niet steeds naar Spanje te reizen. Reken maar eens uit hoeveel tijd u dat gaat schelen en hoeveel stress u dat bespaart. En zo kunnen wij u dus volledig ontzorgen, Echt van A tot Z. Dat kunnen we dus ook als een huis kopen in Costa Blanca aan de orde is, u appartementen in Málaga wilt kopen of u van villa kopen in Costa Calida echt werk wilt gaan maken.

Neem contact op!

 

Wilt u meer weten over Spanje Specials? Of bent u geïnteresseerd in één van onze woningen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Bericht

Gratis informatiepakket ontvangen?