Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Bericht

van Spanje Specials

Huis kopen in Villajoyosa

Wie droomt er nu niet van, van een woning kopen in Villajoyosa. Weg uit het koude Nederland en heerlijk onderdompelen in het Mediterrane klimaat in Spanje. Een tweede huis in Spanje is natuurlijk heerlijk. U kunt zelf genieten van alles wat Villajoyosa zo mooi maakt en kunt eventueel uw woning delen van het jaar verhuren. Zowel de aankoop als de verhuur vraagt wel de nodige kennis van zaken. Het is dus zeer verstandig als u vakantiehuis kopen in Villajoyosa als prioriteit heeft zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Een huis kopen in Villajoyosa? Wij laten het Proces soepel verlopen

Wij kunnen u volledig ontzorgen. Van het selecteren van woningen tot het afwikkelen van de aankoop. En dat is nodig ook. Zo gelden er rondom een villa kopen in Villajoyosa andere wetten en regels dan u in ons land gewend bent. Kennis van die regels is essentieel als u het aankoopproces althans soepel wilt laten verlopen. Over dat proces hoeft niemand ons iets te vertellen. Wij kennen de regels en wetten op ons duimpje. Bovendien kennen we de regio en de mensen in het gebied. Dat maakt dat we de aankoop van het huis snel in orde kunnen maken.

Villa kopen in Spanje? U kunt gewoon in eigen land blijven

U kunt ondertussen gewoon in eigen land uw ding blijven doen. Dat scheelt u al ontzettend veel tijd, want in dat geval hoeft u niet steeds heen en weer te reizen tussen Spanje en Nederland. Wij doen hier het werk immers. Wij kunnen u begeleiden bij het gehele proces en ook als u plannen hebt een  huis te kopen in Villajoyosa om die vervolgens voor grote delen van het jaar te verhuren.  Daarnaast hebben we kennis van de regels rondom de belasting. Wij zorgen dat alles in orde komt en u snel kunt genieten van de zon, de zee, het strand en uw huis in Spanje. Met onze ondersteuning wordt een appartement kopen in Villajoyosa haalbare kaart.

Mocht u liever een huis kopen in Benidorm of een villa kopen in Costa Blanca? Ook dan kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij er ook voor u wanneer u op zoek bent naar appartementen in Malaga.

 

Neem contact op!

 

Wilt u meer weten over Spanje Specials? Of bent u geïnteresseerd in één van onze woningen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier!

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht

    Gratis informatiepakket ontvangen?