Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Bericht

van Spanje Specials

Huis kopen in Torremolinos

Het is een droom voor vrijwel iedereen; een appartement kopen in Torremolinos. Torremolinos is een zeer bekende badplaats aan de Costa del Sol. Het is onderdeel van de provincie Malaga. De stad Malaga ligt overigens op slechts 15 kilometer afstand van Torremolinos. Door te kiezen voor onze ervaring en kennis van zaken komt een huis kopen in Torremolinos een stuk dichterbij.

Laat u ontzorgen

Een villa kopen in Torremolinos? Dat betekent genieten van een heerlijk klimaat, in zowel de zomer en de winter. In de zomer is het druk, in de winter heerlijk rustig. Een vakantiehuis kopen in Torremolinos is goed mogelijk, zeker als u zich door ons laat ontzorgen, Een tweede huis kopen in Torremolinos heeft vaak nogal wat voeten in aarde en vraagt om expertise. De wetten rondom de aankoop van een huis in Spanje zijn toch weer anders in Spanje dan in Nederland, Als u dat alleen doet dan liggen de valkuilen nadrukkelijk op de loer. Wij weten precies wat er komt kijken bij de aankoop van een huis in Spanje, in Torremolinos in dit geval. Wij weten dat u een fiscaal nummer moet aanvragen en we weten wat er nodig is om het huis te kunnen financieren.

 

Zo bespaart u kostbare tijd bij het kopen van een woning in Torremolinos

Een tweede huis kopen in Torremolinos betekent normaliter dat u voortdurend heen en weer pendelt tussen Spanje en Nederland. Dat kost u buitengewoon veel tijd, tijd die u vaak niet hebt. Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen bij een woning kopen in Torremolinos. Dat betekent dat we aan de hand van uw wensen en uw beschikbare budget  op zoek gaan naar geschikte huizen. Tijdens een bezichtigingsreis gaat u de huizen bezichtigen en daarna is het woord aan u, besluit u tot koop over te gaan, dan bereiden wij de aankoop in Spanje voor. Kunt u gewoon in eigen land blijven doen wat u moet doen. Wij kennen het klappen van de zweep, zijn bekend met de regio, de mensen en zeker de woningmarkt.

Mocht u liever een huis kopen in Benidorm of een villa kopen in Costa Blanca? Ook dan kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij er ook voor u wanneer u op zoek bent naar appartementen in Malaga.

Neem contact op!

 

Wilt u meer weten over Spanje Specials? Of bent u geïnteresseerd in één van onze woningen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Bericht

Gratis informatiepakket ontvangen?