Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Vastgoed Costa del Sol

Home » Vastgoed Costa del Sol

Vastgoed Costa del Sol


Home » Vastgoed Costa del Sol
✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Het kan een slimme zet zijn om te investeren in vastgoed en ook in de Spaanse Costa del Sol geldt dit in de meeste gevallen. Bij Spanje Specials uit Laren, in regio Hilversum, vertellen we u alles over de voordelen van deze investering en maken het u zo gemakkelijk mogelijk van A tot Z. In een uitgebreid kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en budget, zodat u alleen het woningaanbod ontdekt dat er voor u toe doet.

finca te koop

Investeer in vastgoed in de Costa del Sol

Door middel van een investering in vastgoed in de Costa del Sol, in bijvoorbeeld Marbella, behaalt u een interessant rendement. Dit kan via twee mogelijkheden, namelijk door eigen gebruik te combineren met verhuur, maar ook met enkel verhuur. Aan beide opties zitten ontzettend veel voordelen vast, die een van onze professionals graag met u bespreekt. Bekijk gerust alvorens een persoonlijk gesprek ons aanbod in vastgoed in zowel de Costa del Sol als de Costa Brava en Costa Cálida. U ontdekt al snel dat wij alleen het beste van het beste aanbieden.

vrijstaande villa golfdomein la finca bosta blanca

Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Ons professionele team staat namelijk graag voor u klaar. Bel ons via +31 (0)35-2082680 of stuur ons een e-mail via info@spanjespecials.com.