fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Vakantiehuis Spanje kopen

Home » Vakantiehuis Spanje kopen

Vakantiehuis Spanje kopen


Home » Vakantiehuis Spanje kopen
✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Vakantiehuis in Spanje kopen

Een vakantiehuis in Spanje kopen, wie wil dat nou niet? Binnenkort kan deze droom ook voor u werkelijkheid worden. Ga samen met ons op zoek naar uw droomhuis en wie weet geniet u binnenkort van uw eigen paleis in het zonnige Spanje

finca te koop

Gaat u binnenkort een vakantiehuis in Spanje kopen?

Spookt het al een tijd door uw hoofd om een prachtig vakantiehuis in het warme Spanje te kopen? Spanje Specials, gelegen in Laren, in de buurt van Hilversum, is al ruim twintig jaar lang dé expert op het gebied van vastgoed in Spanje. De mooiste huizen, villa’s en penthouses komen bij ons voorbij. Daarnaast is het ook mogelijk om enkel een stuk grond in Spanje te kopen. Op deze manier heeft u de bouw van uw Spaanse droomhuis zelf in de hand. En dit allemaal voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is pas genieten!

De mooiste locaties voor een vakantiehuis in Spanje

Een vakantiehuis in Spanje kopen brengt veel mogelijkheden met zich mee. De belangrijkste vraag blijft altijd nog: waar moet het huis zich bevinden? Wij hebben diverse woningen beschikbaar op verschillende locaties. Een aantal voorbeelden van onze locaties zijn:

Buiten deze locaties om zijn er nog veel meer aantrekkelijke Spaanse plaatsen voor het vinden of bouwen van uw droomhuis.

vrijstaande villa golfdomein la finca bosta blanca

Ga met ons de samenwerking aan en vind de woning van uw dromen

Heeft u ook altijd al de droom gehad om een vakantiehuis in Spanje te kopen? Laat deze droom werkelijkheid worden en ga samen met ons bedrijf op zoek naar de woning van uw dromen. Voor meer informatie zijn wij te bereiken op het telefoonnummer +31 (0)35-2082680. Wanneer u deze invult zullen wij vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen. Mailen mag uiteraard ook via info@spanjespecials.com