Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Vakantiehuis Costa Blanca-Zuid

Home » Vakantiehuis Costa Blanca-Zuid

Vakantiehuis Costa Blanca-Zuid


Home » Vakantiehuis Costa Blanca-Zuid
✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Droomt u al langer van een vakantiehuis in de Costa Blanca-Zuid? Dan is dit de kans die u meteen moet pakken! Bij Spanje Specials in Laren, nabij Hilversum, helpen we u namelijk van begin tot eind bij de aankoop van uw tweede woning. U wordt dus zoveel mogelijk ontzorgd, zodat u ook tijdens het aankooptraject al geniet van uw nieuwe vakantiehuis in de Costa Blanca-Zuid.

finca te koop

Alle voordelen van het kopen van een vakantiehuis in de Costa Blanca-Zuid

Onze professionals begrijpen als geen ander dat het niet niks is om een tweede woning in het buitenland aan te schaffen. Wij maken het u daarom zo gemakkelijk mogelijk. We bespreken uw wensen en budget in een kennismakingsgesprek, waar we de tijd voor nemen. Al uw vragen worden hierin beantwoord, zodat u duidelijkheid heeft. Tijdens een bezichtigingsreis laten we u alleen de woningen zien die voor u van belang zijn en deze zijn altijd van de allerbeste kwaliteit. Bent u verliefd geworden op een vakantiehuis, of dit nu een appartement of grote villa is, in de Costa Blanca-Zuid en gaat u over tot aankoop? Dan regelen wij onder andere het volgende voor u:

  • Huismanagement
  • Verzekeringen
  • Hypotheek
  • Juridische ondersteuning

vrijstaande villa golfdomein la finca bosta blanca

Bel ons gerust vandaag nog

Heeft u iets gezien tussen ons huidige aanbod of heeft u vragen over het aankopen van een vakantiehuis in de Costa Blanca-Zuid? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)35-2082680 of stuur ons een e-mail via info@spanjespecials.com.