fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Bericht

van Spanje Specials

Home » News » Soorten onroerend goed beschikbaar in Fuengirola

Soorten onroerend goed beschikbaar in Fuengirola

Fuengirola, gelegen aan de prachtige Costa del Sol in Spanje, biedt een breed scala aan onroerend goed opties voor kopers die op zoek zijn naar hun droomhuis. Of je nu op zoek bent naar een luxe villa, een comfortabel appartement, een charmant landhuis of een gloednieuw pand, Fuengirola heeft iets te bieden voor elke smaak en budget. Hier is een overzicht van de verschillende soorten onroerend goed die beschikbaar zijn in deze betoverende kuststad.

Villa’s

Villa’s in Fuengirola zijn ideaal voor kopers die op zoek zijn naar ruime en luxueuze woonruimtes. Deze eigendommen variëren van moderne, eigentijdse ontwerpen tot meer traditionele Andalusische stijlen. Veel villa’s zijn gelegen in exclusieve wijken zoals Torreblanca en Los Pacos, en bieden een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Luxueuze villa in Fuengirola

Kenmerken van Villa’s

Ruime woon- en buitenruimtes
Privézwembaden en tuinen
Meerdere slaapkamers en badkamers
Hoogwaardige afwerkingen en materialen
Beveiligingssystemen en parkeergelegenheid
Nabijheid van golfbanen en andere recreatieve voorzieningen
Villa’s zijn perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar privacy en luxe, of voor diegenen die een tweede huis willen dat als een toevluchtsoord dient.

Appartementen

Gemak en Comfort

Appartementen zijn een populaire keuze in Fuengirola, vooral onder expats en vakantiegangers. Ze bieden gemak en comfort, vaak met gemeenschappelijke voorzieningen zoals zwembaden, tuinen en fitnessruimtes. Appartementen zijn te vinden in het hart van de stad, langs de kustlijn en in rustige woonwijken.

Modern appartement Fuengirola

Kenmerken van Appartementen

Variërend van studio’s tot ruime penthouses
Moderne keukens en badkamers
Balkons of terrassen met uitzicht
Gemeenschappelijke voorzieningen
Ondergrondse parkeergarages
Nabijheid van stranden, restaurants en winkels
Appartementen zijn ideaal voor mensen die een onderhoudsarme woning willen of die willen investeren in een vakantieverhuur.

Landhuizen

Charmante en Rustieke Opties

Voor diegenen die een meer rustieke en traditionele Spaanse levensstijl zoeken, bieden landhuizen (fincas) een charmante optie. Deze eigenschappen zijn meestal gelegen in de buitenwijken van Fuengirola, in het schilderachtige Andalusische platteland.

Modern Landhuis Fuengirola

Kenmerken van Landhuizen

Grote percelen land, ideaal voor tuinieren of landbouw
Traditionele architectuur, zoals witte gevels en houten balken
Ruime woonruimtes en open haarden
Buitenruimtes zoals terrassen en binnenplaatsen
Mogelijkheid voor uitbreiding of renovatie
Rustige, landelijke omgeving
Landhuizen zijn perfect voor diegenen die willen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en willen genieten van de natuur en privacy.

Nieuwbouw versus Bestaande Bouw

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten in Fuengirola bieden moderne woningen met de nieuwste technologieën en ontwerpen. Deze eigenschappen zijn vaak energiezuiniger en hebben hogere bouwnormen. Kopers van nieuwbouw kunnen soms nog invloed uitoefenen op het interieurontwerp en de afwerkingen.

 

Voordelen van Nieuwbouw

Moderne voorzieningen en technologieën
Energiezuinig en duurzaam
Mogelijkheid tot personalisatie
Garantie en lagere onderhoudskosten
Geen eerdere slijtage

Bestaande Bouw

Bestaande bouw biedt vaak meer karakter en charme dan nieuwbouw. Deze woningen zijn meestal gevestigd in meer gevestigde buurten met volwassen tuinen en grotere percelen. Ze kunnen echter meer onderhoud vereisen en mogelijk enkele renovaties nodig hebben.

Voordelen van Bestaande Bouw

Meer karakter en unieke kenmerken
Gevestigde buurten en voorzieningen
Direct beschikbaar, geen bouwtijd
Mogelijk lagere prijzen dan nieuwbouw
Grotere percelen en volwassen landschapsarchitectuur

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een luxe villa, een comfortabel appartement, een charmant landhuis, of twijfelt tussen nieuwbouw en bestaande bouw, Fuengirola biedt een breed scala aan onroerend goed opties om aan je wensen te voldoen. Elk type woning heeft zijn eigen unieke voordelen, en de keuze hangt af van je persoonlijke voorkeuren, budget en levensstijl. Fuengirola is een prachtige plek om te wonen, met voor elk wat wils.

Lees hier ook:

Alles wat u moet weten om een huis te kopen in Fuengirola
Redenen waarom ik moet kopen in Fuengirola

Neem contact op!

 

Wilt u meer weten over Spanje Specials? Of bent u geïnteresseerd in één van onze woningen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier!

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht