fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Onze klanten

Home » Onze klanten

Onze klanten


Hoe denken onze klanten over Spanje Specials?

Hierbij enige klanten, die hun verslag doen:

Na een prospectiezoektocht van 11 maanden, en meerdere makelaars gecontacteerd te hebben, kwamen we uiteindelijk via het internet Spanje Specials terecht.
Spanje Specials, reageerde direct en na een aangenaam telefoongesprek, hadden we gelijk een goed gevoel.Na een paar weken, zijn we naar de Costa del Sol gevlogen voor een inspectiereis. Wij zijn daar prima opgevangen door Emile en Pedro, de Nederlandse partner van Spanje Specials in Marbella.Onze droom kon eindelijk in vervulling gaan; een nieuwbouw villa kopen op een uniek stukje grond tegen een uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding en dit bij een bouwheer die niet enkel sinds twee generaties een zeer goede reputatie geniet, maar tevens zeer innovatief en zeer efficiënt werkt.Aan de Costa del Sol, vanaf de aankoop van de grond, de aanvraag van de bouwvergunning, tot en met de volledige oplevering, op 16 maanden alles afwerken (niet enkel beloven!), doe dat maar eens na.Spanje Specials en hun team deden een minutieuze opvolging zodat bouwen aan de Costa del Sol plots heel dicht bij leek.
Chantal & Yvo, Schilde – België

________________________________________________________________________________________

Hans is een topper. Wij hebben een appartement gekocht in Benalmadena, naast Malaga aan de Costa del Sol. Ze werken fijn samen en regelen alles voor je. Op locatie in Spanje werden we goed begeleid naar onze aankoop in Spanje. Ook hebben een ze een Nederland sprekende advocaat wat het aankoop proces ook vergemakkelijkt. Niks anders dan lof voor Spanjespecials.
Derk Boerrigter

________________________________________________________________________________________

Heb Spanje Specials leren kennen als een uitstekend makelaar voor aankoop van een riant appartement in Altea. Het eerste contact met Yvonne van der Meer van Spanje Specials werd gelegd op de Second Home beurs.
De informatievoorziening en begeleiding was werkelijk top! Het is een professionele organisatie die kundig is op alle moeilijk terreinen van de aankoop van onroerend goed in Spanje. Niet alleen in Nederland, maar ook in Spanje, was de begeleiding om daadwerkelijk de huizen en appartementen te bezichtigen werkelijk uitstekend.
Makelaar Heidi van den Eynde, die in Spanje de begeleiding doet, luisterde goed naar mijn wensen en liet me dito appartementen zien, zonder pushy te worden. Ik heb 2 bezichtigingsreizen ondernomen die hebben geresulteerd in de aankoop van een prachtig appartement in Altea.
Ook de follow-up, het voorlopig koopcontract en de definitieve aankoop bij notaris, was zeer goed. Kortom een makelaardij die u perfect begeleidt naar de aankoop van een huis of appartement!
Leo Groenendal-Altea

________________________________________________________________________________________

Bij het zoeken naar een vakantiehuis in Spanje zijn wij terecht gekomen bij Spanje Specials. Na een informatie-aanvraag werd er snel telefonisch contact met ons opgenomen door Hans van der Meer.
Tijdens dit telefoongesprek werd uitgebreid de mogelijkheden besproken van een vakantiehuis in Spanje en werden we uitgenodigd om bij Van der Valk in Amersfoort kennis te maken met Harry, de makelaar in Costa Blanca Zuid.
Dit kennismakingsbezoek én de informatie beviel ons dusdanig goed, dat we drie weken later met Harry 3 dagen verschillende nieuwbouwprojecten hebben bekeken.
Harry luisterde goed naar onze wensen en uiteindelijk hebben wij een prachtig appartement gekocht in Torrevieja.
Tijdens de bouw zijn wij uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang. En gedurende de periode van de oplevering zijn wij perfect begeleid om de verplichte ambtelijke stappen te zetten.
Ook na de oplevering kunnen wij met onze vragen bij hen terecht.
Spanje Specials en makelaar Harry Bos zijn absoluut aan te bevelen.
Annet en Rob te A.

________________________________________________________________________________________

Bij het zoeken naar een huis in Spanje kwamen wij al snel terecht bij Spanje Specials.
Op een informatiebijeenkomst van Spanje Specials in Antwerpen kregen wij contact met Hans van der Meer en makelaar Harry Bos die de belangen vertegenwoordigen o.a. in Costa Blanca Zuid. Tijdens de bijeenkomst werd duidelijk wat Spanje Specials allemaal voor je kan doen. Je staat er niet alleen voor!
Zij geven op maat de ondersteuning die je nodig hebt.
Wij hebben toch een aantal reizen naar de Costa Blanca gemaakt alvorens wij tot een besluit konden komen. Van de Costa Blanca hebben wij zowel in het “Noorden” als in het “Zuiden “ meerdere projecten gezien. Altijd goed begeleid door Harry Bos. Wij waren in voor een appartement of voor een villa.
Uiteindelijk kozen wij voor een stuk grond en villa in San Miguel de Salinas.
Het project duurde uiteindelijk 2 jaar en in deze periode zijn wij zeer goed begeleid geweest door Harry Bos. Niet alleen de bouw werd goed opgevolgd maar ook belangrijk is dat je de juiste benodigde papieren van de lokale overheden op tijd aanvraagt.
Alleen, zonder begeleiding, is het niet te doen. Het is niet alleen een andere taal of cultuur, maar ook de manier waarop je de zaken, zoals in ons geval, met de Spaanse aannemer onderhoud.
In januari 2019 verwachten wij de overdracht!
Wij kijken er naar uit!
Els en Peter, België

________________________________________________________________________________________

Een huis kopen in Spanje wilden wij graag, maar vonden dat lastig totdat wij kennis maakte met Hans van Spanje Special tijdens ons bezoek bij Second Home beurs in Utrecht. Na een zeer aangenaam informatief gesprek hadden wij gelijk goed gevoel bij.
Voor het tweede gesprek zijn wij naar de Spanje infodagen gegaan bij Van der Valk in Amersfoort en daar kennis gemaakt met de Nederlands partner van Spanje Specials, nl. Harry Bos. Harry heeft al 35 jaar een kantoor aan de Costa Blanca Zuid, en had antwoord op alle onze vragen die wij hadden, met luisterend oor en een fijn sfeer.
Naeen  paar maanden zijn wij naar Spanje gegaan, daar zijn wij prima door Anita en Harry ontvangen. Gedurende 3 dagen hebben wij aantal en verschillende huizen gezien. Wij hadden zeer goede begeleiding. Eind van de 3e dag kon onze droom in vervulling gaan. Wij hebben een huis in nieuwproject gekocht.
Spanje Specials, makelaar Harry Bos en zijn team zijn absoluut aan te bevelen.
Shahnaz en Kamaran, Zoetemeer

________________________________________________________________________________________

Al jaren dromen wij van een woning in het buitenland, maar tot dit jaar bleef het altijd bij dromen. Sinds 2016 hebben wij 1x per jaar contact gehad met Hans van der Meer van Spanje Specials om hier over te praten- waarbij enorm goed werd meegedacht over hoe we het beste een locatie kunnen uitkiezen en met welke (financiële) aspecten je rekening moet houden bij het aankopen van een woning. Maar meer dan wat vrijblijvende informatie en advies verkrijgen werd het niet.
Tot in de zomer van 2019 toen wij een maand naar Spanje zijn gegaan om te kijken wat voor ons de fijnste locatie is om een woning te kopen, onze voorkeur ging uit naar het gebied rondom Marbella aan de Costa Del Sol en daarbij veroverde Estepona meteen ons hart. Via Spanje Specials zijn we geholpen door Emile die onze wensen nogmaals aanhoorde en een dag met ons op pad is gegaan- waarbij wij eigenlijk vrij snel onze woning hebben gevonden. Het regelen van het voorlopige koopcontract tot aan de uiteindelijke sleuteloverdracht ging erg soepel en werd goed geregeld en opgevolgd.
Inmiddels hebben wij de sleutel en zijn wij trotste eigenaren van onze nieuwe woning.
Allemaal dankzij de fijne en vooral rustige services van Spanje Specials.
Michiel & Priscilla

________________________________________________________________________________________

Kennismaking op de Second Home beurs te Utrecht, waar we door Hans op de stand van Spanje Specials goed werden geïnformeerd over de mogelijkheden, beschikbaarheid en werkwijze.
Vervolgens een afspraak gemaakt met de Nederlandse partner in Orihuela Costa. Kennis gemaakt met Harry en Anita. Door hun jarenlange ervaring wisten zij onze wensen goed te vertalen naar interessante locaties en woningen.
Met Anita 2 dagen op bezichtiging geweest en uiteindelijk ook onze droom villa gevonden die momenteel nog, mede onder toezicht van Harry en Anita, wordt afgebouwd. Wij kijken met plezier uit naar de oplevering eind 2019.
Frank en Petra te A.

________________________________________________________________________________________

Op zoek naar een appartement in Spanje, zijn we op de Second Home in contact gekomen met Hans van Spanje Specials.
Enige tijd later tijdens onze vakantie aan de Costa del Sol een dag op pad geweest met de Nederlandse partner van Spanje Specials.
Pedro en Emile, hebben ons meegenomen op bezichtiging. Het was een erg leuke en leerzame dag waarop we veel interessante projecten hebben bekeken.
Het laatste project was een schot in de roos en precies waar we naar op zoek waren. De bouw is nu volop bezig en de oplevering begin 2020. Nog even en we kunnen ervan gaan genieten! Kortom een uitstekende begeleiding.
Familie uit Texel

________________________________________________________________________________________

Op zoek naar een huis of appartement in Spanje zijn we in eerste instantie naar de Second Home beurs geweest in Utrecht wat we persoonlijk erg verwarrend vonden omdat je gewend bent aan een bepaalde manier van werken door makelaars in Nederland, maar in het buitenland werkt dat net allemaal even anders hebben we mogen ervaren. Wel hebben we Hans van der Meer van Spanje Specials der als contact aan overgehouden en hij heeft nadien meerder keren met ons gebeld aangaande onze wensen.

Uiteindelijk zijn wij in Januari 2019 naar Malaga aan de Costa del Sol afgereisd en hebben daar Emile en zijn Spaanse collega Pedro ontmoet welke drie dagen met ons op pad zijn geweest om diverse lokatie’s en in aanbouw zijnde projecten te bekijken. Bijzonder vriendelijke mensen, alle tijd, geen gepush en het was bijzonder gezellig.
Onze keuze is uiteindelijk op een kleinschalige nog, te bouwen appartementencomplex gevallen, op een prachtige plek in de heuvels bij Estepona.
De afwikkeling is ook prima verzorgt door Emile, hij heeft ons geholpen aan een Nederlands sprekende advocaat (een must daar om te hebben) die verder alle administratieve rompslomp voor ons afwikkelt.
Met Emile hebben we nog regelmatig contact en hij is ook nooit te beroerd om even een paar foto’s te maken van de voortgang van de bouw als hij in de buurt is.
Wij hebben een prettig gevoel overgehouden aan ons avontuur met Spanje Specials en kijken met plezier uit naar de oplevering van ons appartement eind 2020

________________________________________________________________________________________

Zeer goede en heldere afwikkeling van de Belgische partner van Spanje Specials. Van A tot Z vanaf het kopen van mijn appartement en de bijbehorende benodigdheden tot aan het verhuren van mijn appartement. Ben echt zeer tevreden over de medewerking van Heidi zowel naar de bank toe als ook het sanitair bedrijf etc. en de controle die zij erop na hield als ik er zelf niet was in het gehele bouwstadium. Gewoon voortreffelijk.
Minjhoe, Amsterdam

________________________________________________________________________________________

Naar aanleiding van de Second Homs Beurs in Gent zijn wij in contact gekomen met Hans van Spanje Specials. Op de beurs werden we goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden om iets te kopen in Spanje. Het aanbod van Spanje Specials is heel uitgebreid en divers. Enkele weken later zijn wij naar Spanje ( Costa del Sol )afgereisd en hebben wij daar meerdere projecten bezocht en uiteindelijk ook gekocht. Voor iedereen die iets in Spanje wilt kopen, raden wij Spanje Specials aan! Spanje Specials voorziet in eerlijk advies, duidelijke informatie en een goede nazorg!
Bas van Walderveen

________________________________________________________________________________________

Nadat we met elkaar in contact zijn gekomen op de second home beurs in Utrecht, hebben we gelijk een afspraak gemaakt met Hans van der Meer in Laren om onze wensen en eisenpakket door te nemen.

Hierbij werd ons alle ruimte gegeven onze ideeën in te brengen. Al snel bleek, dat er veel meer voor ons mogelijk was, dan we ooit konden vermoeden. In combinatie met een week vakantie aan de Costa Blanca hebben wij via Spanje Specials contact gelegd met hun Nederlands sprekende partner.
Heidi van der Ende vanden Eynde, die ruimschoots de tijd nam om met ons enkele prospects in het gebied van Moraira tot Villajoysa te bekijken. Daarin zijn wij uiteindelijk super geslaagd. Heidi heeft ons van het begin tot het eind ( van gesprekken met de aannemer tot de notaris) begeleid en is tot op de dag van vandaag nog steeds een goede vriendin, met wie we nog steeds regelmatig een wijntje drinken. Zelfs ruim na de koop heeft ze ons geholpen met garantiepunten betreffende ons nieuwe schitterende huis.

Ook met Hans van der Meer hebben we nog goed contact en overwegen wij een tweede huis in Spanje aan te schaffen als belegging, nu de rentevoet bij financiële instellingen tot een dieptepunt is genaderd. Ik ben er van overtuigd, dat we met hem en Heidi weer zeer succesvol kunnen zijn.

Spanje Specials, bedankt !
Ton en Linda Wijker

________________________________________________________________________________________

Wij zijn uitmuntend geholpen door Emile en Pedro, de Nederlandse partner van Spanje Specials aan de Costa del Sol. Dankzij hun goede inzicht en relaxte rondleidingen zijn wij succesvol geslaagd!
Fijn ook dat Spanje Specials begeleidt bij overige zaken zoals advocaat, notaris, verhuur etc.

Team Spanje Specials bedankt!
Fam. Franse

________________________________________________________________________________________

Wij hebben onze woning in februari van dit jaar via Spanje specials gekocht en onze ervaringen zijn bijzonder positief. Na onze aankomst in Marbella hebben we met Emile en Pedro, een breed scala van appartementen bezichtigd en na 3 volle dagen met veel keuze, uiteindelijk de knoop doorgehakt en een geweldig appartement gekocht. Daarna hebben wij met ondersteuning van het lokale team de papier kraam snel en efficiënt in order gemaakt. In tussen is de bouw in gang en krijgen wij in samenwerking met Spanje Specials regelmatig een update aangaande de voortgang. Zover uiterst tevreden en een aanrader voor een ieder. Geen bla bla, maar actie……
Joop Meijer-Bergen NH

________________________________________________________________________________________

Spanje Specials heeft ons begeleid bij de aankoop van ons vakantiehuis. Hans kwam bij ons thuis langs om kennis te maken en al onze vragen goed te beantwoorden. Na zijn bezoek en het vakkundige advies voelden we het vertrouwen om een 3-daagse reis naar Spanje te maken en huizen te gaan bekijken. Daar werden we ontvangen door Harry en Anita en op dag 1 vonden we ons droomhuis. Op de tweede dag hebben we alle zaken in orde gemaakt en Anita begeleidt nu voor het aankoop- en bouwproces, waarbij wij van afstand meekijken en ont zorgt worden. We kunnen niet wachten tot ons vakantiehuis klaar is ! Wij raden deze partij zeker aan als je op zoek bent naar een woning in Spanje en je hierbij goede hulp nodig hebt.
Wouter & Wendy-Alkmaar

________________________________________________________________________________________

Een echte aanrader: samenwerken met Hans en zijn team! Hun oprechte interesse en expertise in hun vakgebied overtuigden ons om met Spanje Specials in zee te gaan. Na een grondige analyse van onze wensen hebben we gezamenlijk een selectie gemaakt van veelbelovende projecten.

Tijdens onze vakantie in het betoverende Mijas hadden we een afspraak met Emile en Pedro om alle projecten te bezoeken. Opnieuw maakten we gretig gebruik van hun diepgaande kennis en uitgebreid netwerk. Waardoor we ons droomhuis snel hadden gevonden, een beslissing waar we geen moment spijt van hebben gehad.

Maar het gaat verder dan dat: ook na de aankoop blijven Hans, Emile en Pedro fantastische hulp bieden. Hun toewijding en assistentie zijn onbetaalbaar gebleken. Bovendien is de waarde van ons huis tijdens de bouw al behoorlijk gestegen, wat het plaatje alleen maar mooier maakt.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner, dan is het werken met Hans en zijn team absoluut een aanrader. Hun professionaliteit, enthousiasme en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde.
Mascha en Sjuul – Den Bosch