Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Nieuwbouw Costa Blanca

Home » Nieuwbouw Costa Blanca

Nieuwbouw Costa Blanca


✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Nieuwbouw in de Costa Blanca

Bent u op zoek naar nieuwbouw in de Spaanse Costa Blanca? Wilt u jaarlijks langdurig genieten van de zon en de prachtige Spaanse cultuur? Dan helpen onze Nederlandse en Belgische makelaars u bij Spanje Specials uit Laren, nabij Hilversum, graag verder. Wij zijn dé makelaardij voor de Belgische en Nederlandse markt die op zoek zijn naar een tweede woning.

nieuwebouw huis

Ontdek nieuwbouw in de zonovergoten Costa Blanca

De Costa Blanca in Spanje ligt in het zuidoosten van het land en heeft een kustlengte van maar liefst 244 kilometer en hier bevinden zich prachtige huizen. Wij bieden woningen in de nieuwbouw aan in plaatsen zoals Benidorm in het noorden en Torrevieja in het zuiden van de Costa Blanca. Geniet van de vele zonuren en de bijzondere cultuur van Spanje door uw tweede woning via onze makelaardij aan te schaffen. U profiteert bij ons namelijk van vele voordelen, zoals:

  • Aankoopbegeleiding van begin tot eind
  • Huismanagement
  • Toegang tot alle nieuwbouwprojecten

vrijstaande villa golfdomein la finca bosta blanca

Ontdek alle mogelijkheden door contact met ons op te nemen

Heeft u interesse in onze projecten in de nieuwbouw in de Costa Blanca? Wenst u aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35-2082680, ons een e-mail te sturen via info@spanjespecials.com of ons contactformulier in te vullen. U bent ook van harte welkom om de Second Home Beurs bij te wonen in Nederland en/of België. Hier staan we u graag persoonlijk te woord.