fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Nieuwbouw Costa Blanca-Noord

Home » Nieuwbouw Costa Blanca-Noord

Nieuwbouw Costa Blanca-Noord


Home » Nieuwbouw Costa Blanca-Noord
✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Stelt u zichzelf eens voor: heerlijk genieten in uw woning die net is opgeleverd uit de nieuwbouw en dát in de Costa Blanca-Noord. Samen met u maken we het bij Spanje Specials mogelijk. De Costa Blanca is een van de zonnigste plekken in Europa en heeft ontzettend veel mooie stranden. Dat maakt het zo aantrekkelijk om hier een tweede woning aan te schaffen.

finca te koop

Geniet van uw nieuwbouw in de Costa Blanca-Noord

De Costa Blanca-Noord is de ideale plek om een tweede woning in de nieuwbouw aan te schaffen. Daarom bieden wij u regelmatig nieuwe villa’s maar ook kleinere vakantiehuizen in deze prachtige regio aan. In vergelijking met het zuiden van de Costa Blanca geniet u in het noorden meer van het bergachtige gebied dicht bij de zee. Hierdoor zijn er intieme baaitjes en diverse stranden ontstaan. Hoewel het in de Costa Blanca-Noord iets meer regent dan in het zuiden geniet u daarentegen wel van meer groen om uw nieuwbouw heen. Wij vertellen u er alles over, want wij zijn dé makelaardij voor tweede woningen in Spanje.

vrijstaande villa golfdomein la finca bosta blanca

Bel ons vandaag nog op

Kunt u niet wachten om van uw nieuwe woning in Spanje te genieten? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35-2082680. Wij kunnen u dan tevens alles vertellen over het interessante rendement door middel van deze investering. Stuurt u liever een e-mail? Dit doet u via info@spanjespecials.com. Ons enthousiaste team uit Laren, nabij Hilversum, staat voor u klaar.