fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Nederlandse makelaar Costa del Sol

Home » Nederlandse makelaar Costa del Sol

Nederlandse makelaar Costa del Sol


Home » Nederlandse makelaar Costa del Sol
✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

In de Costa del Sol zijn wij uw Nederlandse makelaar

Bent u op zoek naar een Nederlandse makelaar in de Costa del Sol? Onze professionals staan voor u klaar! In de Costa del Sol vindt u namelijk dé Nederlandse makelaar in het prachtige Marbella. Wilt u dus een huis kopen of verkopen en bevindt u zich in deze regio? Aarzel niet om bij ons binnen te wandelen!

finca te koop

Onze Nederlandse makelaar vindt u ook in de Costa del Sol

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen in Spanje is het fijn als u dit kunt doen bij een makelaar die dezelfde taal als u spreekt. Het verkoop- of aankooptraject kan namelijk complex zijn, in verband met de taalbarrière. U wilt natuurlijk duidelijkheid hebben en weten waar u mee akkoord gaat. Daarom hebben wij vanuit Spanje Specials uit Laren, nabij Hilversum, partners in zowel de Costa Blanca als de Costa del Sol. Wij zijn dus goed bereikbaar en bieden u altijd professionele begeleiding aan, ook bijvoorbeeld tijdens een bezichtigingsreis.

vrijstaande villa golfdomein la finca bosta blanca

Neem contact op met onze makelaar

Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in een huis in Málaga in de Costa del Sol en daarom op zoek naar een Nederlandse makelaar? Misschien heeft u al een appartement of villa in deze prachtige omgeving en wilt u deze verkopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35-2082680, stuur ons een e-mail via info@spanjespecials.com of wandel gerust ons kantoor in de Costa del Sol binnen.