fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Nederlandse makelaars in Moraira

Home » Nederlandse makelaars in Moraira

Nederlandse makelaars in Moraira


Nederlandse makelaars in Moraira

Bent u van plan om een huis in het Spaanse Benissa, Javea of Moraira te kopen? Dan helpen bij als Nederlandse vastgoedmakelaars in Spanje u een woning te kopen aan de zonnige Costa Blanca. Wij kennen niet alleen het lokale aanbod goed, maar zijn ook op de hoogte van de mooiste plekken en de juiste partijen. Zo helpen wij u met de zoektocht naar uw droomhuis, vanaf het eerste moment tot aan de afhandeling bij de notaris.

Wat bieden wij?

Een woning kopen in Spanje is een groot en belangrijk besluit, waarbij u goede hulp kunt gebruiken van een gespecialiseerde makelaar uit eigen land. Daarom bieden wij u:

  • Een ruim aanbod aan huizen, appartementen en villa’s in Spanje. In onder andere Altea, Benissa, Javea en Moraira staan heel veel huizen te koop, waarnaast ook in de rest van de Spaanse kust allerlei huizen op de markt staan.
  • Persoonlijke begeleiding aan de hand van uw wensen en specifieke zoekopdracht. Zo zoeken wij in het totale aanbod naar de ideale woning voor u, ook buiten onze website.
  • Aankoopbegeleiding van het begin van uw zoektocht tot en met het einde van de afhandeling van de aankoop.
  • Ruime ervaring met en goede kennis van vastgoed in zowel Nederland als Spanje.
  • Duidelijke en transparante informatie over hoe het koopproces aan de Costa Blanca, Costa Calida of Costa del Sol in Spanje in zijn werk gaat.

Al meer dan vijftien jaar zijn wij als Nederlandse makelaars in Moraira, Benissa en andere plaatsen aan de Spaanse kust actief om klanten te helpen bij het kopen van een woning in Spanje. We zijn betrokken, betrouwbaar, deskundig en vriendelijk, waardoor we klanten met al hun wensen kunnen helpen. Wil je niet een huis kopen, maar zelf bouwen? Ook dan staan wij voor u klaar door ons aanbod van kavels met en zonder zeezicht en onze service van het op maat bouwen van woningen.