Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Immo te koop Spanje

Home » Immo te koop Spanje

Immo te koop Spanje


U bent op zoek naar een droomvilla, een appartement of een penthouse aan de Spaanse Costa’s? Zoek niet verder, want wij hebben in Spanje immo te koop waarmee uw droom gegarandeerd uit komt. Wij zijn Spanje Specials en wij zijn uw gerenommeerde Nederlandse/Belgische makelaar met veel ervaring en expertise. Wij bieden u een breed scala aan huizen en kavels in de Costa Blanca, de Costa del Sol en de Costa Cálida. U bent daarbij verzekerd van professioneel advies, maatwerk en een serviceverlening die gekenmerkt wordt door absolute toewijding. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

 

Staat uw immo te koop in Spanje?

Of u uw droomhuis in Spanje nu zoekt aan de Costa Blanca, de Costa del Sol of de Costa Cálida, wij hebben voor u een ruime keuze in allerlei soorten onroerend goed. Zo hebben wij aan de Costa Blanca in Moraira huizen te koop, maar ook in Albir, Jávea, Calpe, Altea en andere prachtige plaatsen. Gaat uw voorkeur uit naar de Costa del Sol? Dan bieden wij u eveneens een riant keuzearsenaal aan vastgoed in onder meer Estepona en Benalmádena. De liefhebbers van de Costa Cálida kunnen hun hart ophalen aan de meest fraaie huizen in de regio Murcia.

 

Immo te koop in Spanje uit bankbeslag

Misschien heeft u al eens van het Spaans bankbeslag gehoord? In bepaalde gevallen nemen de Spaanse banken huizen in beslag om deze vervolgens zo snel mogelijk weer van de hand te doen. Daarbij worden vaak dumpprijzen gehanteerd die ervoor zorgen dat wij u deze huizen zeer voordelig kunnen aanbieden. Nu liggen de kosten voor immo in Spanje sowieso al lager dan de kosten voor vergelijkbaar vastgoed in Nederland en België. Met andere woorden, zo komt uw droomvilla in Spanje opeens wel heel dichtbij.

 

Professionele ondersteuning

Juist doordat Spanje Specials zoveel ervaring heeft en expertise op het gebied van vastgoed aan de Spaanse Costa’s, bent u bij ons verzekerd van een zorgeloos aankooptraject. Zowel in Nederland en België als ter plaatse in Spanje staat ons team van experts voor u klaar. Zij bieden u professionele ondersteuning en beantwoorden alle mogelijke vragen die u heeft. Daarnaast informeren zij u over allerlei zaken die op u af komen. Denkt u hierbij aan de lokale wet- en regelgeving bijvoorbeeld. Deze kan in Spanje per regio sterk verschillen en dan is het fijn dat u kunt vertrouwen op onze kennis. Datzelfde geldt overigens voor andere aspecten zoals Spaanse belastingen, registratiekosten, vaste kosten en meer.

 

Immo in Spanje als goede belegging

Wanneer u besluit te investeren in vastgoed aan de Spaanse Costa’s, dan kunnen wij u vertellen dat dit een zeer renderende en goede belegging kan zijn. Veel van onze klanten kiezen er hierbij voor om hun tweede woning in Spanje te verhuren. Ook daarin kan Spanje Specials u professionele ondersteuning en begeleiding bieden. Wij informeren u daar graag over. Zo behoort het bijvoorbeeld tot de mogelijkheden om het volledig verhuurbeheer aan ons uit te besteden.

 

Immo te koop in Spanje: waarom kiezen voor een kavel?

Naast bestaande woningen in Spanje, biedt Spanje Specials u ook een ruime keuze uit kavels in de Spaanse Costa’s. Eén van de keuzes die u hierbij kunt maken is of dit een kavel met of zonder zeezicht moet zijn. Het aanbod van kavels aan de populaire Costa’s wordt steeds schaarser, zodat ook deze investering zeer renderend kan zijn. Daarnaast biedt een kavel u de mogelijkheid uw droomvilla geheel volgens uw wensen te bouwen. Ook daarbij vertrouwt u op de expertise van Spanje Specials. Wij bouwen iedere gewenste woning voor u, waarbij we u volledig ontzorgen.