fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Immo te koop Spanje

Home » Immo te koop Spanje

Immo te koop Spanje


Voor een uitgebreid keuzearsenaal aan de meest fraaie en moderne appartementen, penthouses en villa’s in Spanje kunt u uitstekend terecht bij Spanje Specials. Wij zijn een Nederlandse/Belgische makelaar met jarenlange ervaring in vastgoed onder de Spaanse zomerzon. Hierbij bieden we u vooral in de Costa Blanca, de Costa del Sol en de Costa Cálida droomhuizen die zijn voorzien van de nieuwste voorzieningen. Benieuwd of een tweede woning in Spanje ook voor u tot de mogelijkheden behoort? We vertellen het u graag. Neem vandaag nog contact met ons op en wij informeren u vrijblijvend over uw mogelijkheden.

 

Immo te koop in Spanje om in te investeren

Velen gingen u al voor in het investeren in Spaans vastgoed. De reden waarom steeds meer mensen hiervoor kiezen, is omdat dit een zeer rendabele belegging kan zijn. Vooral wanneer u kiest voor onroerend goed in de populaire Spaanse Costa’s. Een huis in Javéa in Costa Blanca is hier een uitgelezen voorbeeld van, evenals huizen in andere plaatsen in deze Costa. Datzelfde geldt uiteraard voor wanneer u besluit te investeren in vastgoed in de Costa del Sol of het iets minder bekende – maar niet minder mooie – Costa Cálida.

 

Immo te koop in Spanje om te verhuren

Als u een blik heeft geworpen op ons keuzeaanbod, dan valt u meteen op dat al onze huizen een zeer moderne uitstraling hebben. Daarbij komt, dat we ook binnen aan de laatste technologische voorzieningen hebben gedacht. Hierdoor kunt u uw tweede woning aan de Spaanse Costa’s ook prima verhuren. Spanje Specials is ook in het verhuren gespecialiseerd. Zo kunt u ervoor kiezen om het verhuurbeheer van uw woning in Spanje door ons te laten behartigen. U realiseert hiermee optimaal rendement waar u verder geen omkijken naar heeft. Wie wil dat nu niet?