fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Huizen te koop Torrevieja

Home » Huizen te koop Torrevieja

Huizen te koop Torrevieja


Huis of villa kopen in Torrevieja?

Een huis kopen in Torrevieja? Dat kan prima. U gaat dan in elk geval wonen in een heel fraai stuk Spanje waar het gedurende heel het jaar goed toeven is. Het klimaat is alleen al voldoende reden om een appartement te kopen in Torrevieja. Als u serieus werk wilt maken van dat huis dat te koop staat in Torrevieja, doe dan bij voorkeur een beroep op onze kennis en ervaring. Wij behoeden u van de valkuilen die er wel degelijk zijn als u een appartement gaat kopen in Spanje, in Torrevieja. Door ons in te schakelen verloopt het aankoopproces soepeltjes en zonder stress. En dat is toch wat iedereen zich wenst?

 

In Spanje gelden andere wetten en regels rondom een appartement kopen in Torrevieja

 

Een appartement kopen in Torrevieja is iets heel anders dan een huis kopen in eigen land. In Spanje gelden nou eenmaal andere wetten en andere regels. Het is zaak die te kennen om zo problemen te voorkomen. Wist u bijvoorbeeld dat u een fiscaal nummer moet hebben en dat u in Spanje tot 70 procent van de aankoopsom kunt financieren? Kent u de belastingregels die gelden in Spanje? Het zijn allemaal zaken waarin wij ons gespecialiseerd hebben. Behalve die kennis, hebben we wortels in de samenleving en kennen we hier de mensen, het gebied en ook de woningmarkt op ons duimpje. Wij weten waar we moeten zijn als de zoekopdracht te koop Spanje Torrevieja luidt. Verstandig dus om ons in te schakelen als u denkt dat er een geschikt appartement te koop staat in Torrevieja.

 

Een villa kopen in Torrevieja vanwege de heerlijke zandstranden aan de Middellandse Zee

Torrevieja is een badplaats aan de Middellandse Zee, gelegen op ongeveer 41 kilometer van de stad Alicante. Rond Torrevieja vindt u zeker twintig kilometer kust en er wonen iets meer dan 100.000 mensen, een aantal dat gedurende het hoofdseizoen op kan lopen tot wel 200.000 mensen. U vindt er genoeg zandstranden met onder meer Playa del Cara, Cala Camuda en Playa de la Mata. Een huis kopen in Torrevieja is een uitstekend idee, wij helpen u graag om uw wensen in vervulling te laten gaan. In vergelijking met de andere badplaatsen is Torrevieja wellicht iets minder bekend. Het maakt het echter daarom echter niet minder de moeite waard om juist hier – met dus ietsje minder drukte- een appartement te kopen. We kunnen u overigens ook bijstaan als u uw aangekochte huis delen van het jaar wenst te verhuren.

 

Wij zoeken aan de hand van uw wensen naar een geschikt huis of appartement in Torrevieja

 

Aan de hand van uw wensen en uw beschikbare budget, zoeken wij naar een aantal geschikte huizen en appartementen. Tijdens een bezichtigingsreis gaat u de geselecteerde huizen bekijken en kunt u beslissen welk huis of appartement u gaat kopen in Torrevieja. Stuit u dus op de tekst Torrevieja te koop appartement? Dan zou het eerste wat u zou moeten doen ons inschakelen. Wij ontzorgen u op alle vlakken.

 

Buitengewoon goede service, expertise en passie.

Een buitengewoon goede service, passie, expertise en ervaring, Door ons in te zetten gaat het traject dat een huis kopen in Torrevieja heet veel sneller. U hoeft niet steeds heen en weer te pendelen en voorkomt zo een heleboel onnodige stress en zo komt het moment dat u uw tweede woning in Torrevieja betrekt steeds dichterbij. Hoewel we ons in de loop der tijd hebben gespecialiseerd in villa’s en penthouses, kunnen we u altijd van dienst zijn, ook als u een regulier huis wilt lopen in Torrevieja, een heerlijke kustplaats aan de Middellandse Zee, een aantrekkelijke stad waar u heel het jaar door in uw korte broek kunt lopen.

 

Mocht u liever een huis kopen in Benidorm of een villa kopen in Costa Calida? Ook dan kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij er ook voor u wanneer u op zoek bent naar appartementen in Malaga.

Belangrijke Pagina’s:

huizen kopen in Spanje  |  Huizen Spanje te koop  |  Huizen kopen Spanje  |  Huizen te koop Altea  |  Huizen te koop Costa Blanca  |  Huizen te koop Costa del Sol  |

Huizen te koop in Benidorm  |  Huizen te koop in Spanje  |  Huizen te koop Spanje  |  Huizen te koop Torrevieja  |  Huis te koop in Spanje  |  Huis te koop Javea  |

Huis te koop Moraira  |  Huizen in Spanje te koop