Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Huis kopen Spanje Costa Brava

Home » Huis kopen Spanje Costa Brava

Huis kopen Spanje Costa Brava


✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Wilt u uw droom najagen en daarom een huis kopen in Spanje in bijvoorbeeld de Costa Brava? Dan staat Spanje Specials uit Laren, nabij Hilversum, graag voor u klaar. Wij zijn dé Nederlandse en Belgische makelaardij die u van begin tot eind ontzorgt tijdens het aankopen van een tweede woning in Spanje. We geven u persoonlijk advies en bieden u maatwerk woningen.

finca te koop

Het huis van uw dromen kopen in Spanje in de Costa Brava

De Costa Brava van Spanje is de perfecte plek om een tweede huis te kopen. U geniet hier namelijk van lange zonuren, uitgestrekte stranden en natuurlijk de warme Spaanse cultuur met heerlijk eten en drinken. Natuurlijk wilt u wel een veilige investering maken bij het kopen van een huis in de Costa Brava van Spanje. Misschien bent u ook op zoek naar een makelaar die u informeert over het mogelijke rendement. Wanneer u onze hulp inschakelt, profiteert u van de brede kennis van onze specialisten, ook op locatie.

vrijstaande villa golfdomein la finca bosta blanca

Vul eenvoudig ons contactformulier in

Bent u benieuwd naar ons woningaanbod, zoals een appartement, huis of villa met zwembad en uitzicht op zee? Bekijk het allemaal via ons woningoverzicht of neem contact op met onze makelaardij om uw wensen te bespreken. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)35-2082680, door ons een e-mail te sturen via info@spanjespecials.com of door eenvoudig en snel ons contactformulier in te vullen.