fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Huis kopen Marbella

Home » Huis kopen Marbella

Huis kopen Marbella


Huis kopen Marbella

Huis kopen in Marbella

Een huis kopen in Marbella, in Spanje, is voor velen een droom. Een villa verscholen tussen weelderige palmbomen, met uitzicht op de glinsterende Middellandse Zee. Dat is de betoverende realiteit bij een woning kopen in Marbella. Gelegen aan de zonnige kust van Zuid-Spanje, is Marbella al jarenlang het toonbeeld van luxe, stijl en exclusiviteit. Van mondaine jachthavens tot gouden zandstranden en de levendige straten van de oude stad. Marbella trekt miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Spanje Specials adviseert u bij het vinden van uw (tweede) huis in Marbella. Onze Nederlands/Belgische makelaars zijn actief in zowel de Costa Blanca als de Costa del Sol. Zo kunt u bij ons onder meer een een huis kopen in Malaga, een huis kopen in Villamartin of een huis kopen in La Manga. Benieuwd wat uw kansen zijn voor een huis kopen in Marbella? Bekijk meteen ons aanbod op de website.

 

Ervaar de voordelen van een huis kopen in Marbella

Een huis kopen in Marbella is om meerdere redenen een waardevolle investering. Ten eerste is de levensstandaard over het algemeen voordeliger in Spanje dan in Nederland. Dit weerspiegelt zich in de huizenprijzen. Zo zijn de kosten van een huis kopen in Marbella in sommige situaties goedkoper dan een vergelijkbaar huis in Nederland. Wanneer u een villa koopt in Marbella profiteert u bovendien van het milde klimaat aan zee met de talloze zonuren. Zeker tijdens de grijze wintermaanden in Nederland, verlangt vrijwel iedereen naar de zonnige Costa’s. Hier geniet u van de Spaanse leefstijl met de verrassend lekkere keuken en bruisende cultuur. Bovendien biedt Marbella een breed scala aan activiteiten. Zo ga je actief op pad in de bergen of ontspan je met een goed boek op het strand.

 

Maximaal rendement bij een huis kopen in Marbella

Doordat de huizen, villa’s en appartement in Marbella van Spanje Specials zich op A-locaties bevinden, is ons vastgoed een aantrekkelijke optie voor de verhuur. Marbella is immers een geliefde plaats bij toeristen, waardoor er een enorme vraag is naar vakantiehuizen. Tijdens het hoogseizoen stijgen de huurtarieven bovendien aanzienlijk, waardoor u profiteert van een groot rendement. Bent u zelf afwezig, dan geniet u dus van extra inkomsten uit uw tweede woning. Onze specialisten geven u graag advies over het behalen van het maximale rendement bij een woning kopen in Marbella.

 

Een appartement in Marbella kopen via Spanje Specials

Naast een woning of villa kopen in Marbella, kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van een Spaans appartement. Onze ruime appartementen bevinden zich op een centrale locatie met uitstekende voorzieningen in de buurt. Zo heeft u alles bij de hand voor een aangenaam (tijdelijk) verblijf. Heeft u interesse in een appartement kopen in Marbella? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend het starterspakket aan te vragen. In dit pakket ontvangt u alle benodigde informatie over een appartement, woning of villa kopen in Marbella. Heeft u na het lezen van dit pakket nog steeds interesse in het kopen van vastgoed in Marbella? Dan plannen wij voor u een bezichtigingsreis. Tijdens deze trip brengt u een bezoek aan de verschillende woongemeenschappen in Marbella, en ontdekt u het aanbod aan huizen, villa’s en appartementen. Aan de hand van uw wensen en budget ontdekt u welk huis in Marbella het meest bij uw aansluit.

 

Bouw uw eigen woning in Marbella op een perceel

Zoekt u een perceel om uw eigen woning in Marbella op te bouwen? Spanje Specials beschikt in ons aanbod over percelen, zodat u uw droomvilla kunt realiseren. Bovendien hebben wij nauw contact met twee vooraanstaande bouwbedrijven, zodat uw woning in circa acht maanden kan worden gebouwd. Bij deze bouwbedrijven bent u er bovendien van verzekerd dat het woonhuis volledig aan uw voorwaarden voldoet. Gedurende het volledige bouwproces zijn wij bereikbaar voor vragen, zodat u voortdurend op de hoogte bent van het bouwproces. Neem voor meer inlichtingen contact met ons op.

 

Schakel Spanje Specials in voor een ervaren makelaarskantoor in Marbella

Wanneer u een huis wilt kopen in Marbella, krijgt u te maken met de Spaanse taal, cultuur en wetgeving. Wij raden u daarom aan een ervaren makelaarskantoor als Spanje Specials in te schakelen. Met meer dan twintig jaar ervaring in de regio beschikken wij over een breed netwerk aan professionals, zoals advocaten, bouwbedrijven en notarissen. Dit maakt dat het aankoopproces soepel en snel verloopt. Onze juridische experts helpen u bij het interpreteren van juridische contracten, waardoor u valkuilen vermijdt. Bovendien hebben wij als Nederlands/Belgisch makelaarskantoor ervaring met waar Nederlandse kopers naar op zoek zijn. Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd en geld, maar ook inspanning om het juiste huis te vinden. Gedurende het volledige aankoopproces bent u bij ons van harte welkom voor vragen en ondersteuning. Ook als er zich na aankoop van het huis onverhoopt problemen voordoen, bieden wij hulp. Verder helpt onze belastingadviseur u over vragen met betrekking tot de belastingen, zoals de overdrachts-, inkomsten- of onroerendgoedbelasting.

 

Neem contact op met Spanje Specials voor een huis kopen in Marbella

Heeft u interesse in een huis kopen in Marbella? Of heeft u al een specifieke villa in Marbella op onze website op het oog? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord, zodat u zonder vragen aan het traject begint. Naast Marbella hebben wij ook prachtige huizen en appartementen in Málaga, Moraira en meer. Wilt u direct antwoord op uw vragen? We zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)35-2082680. Als u liever op een andere manier contact opneemt, stuur dan een e-mail naar info@spanjespecials.com.

Belangrijke Pagina’s:

huis kopen in Spanje | huis kopen costa blanca | huis kopen costa del sol | huis kopen in zuid spanje | huis kopen javea huis kopen moraira | huis kopen torrevieja | huis spanje kopen | Spanje huis kopen