Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Bericht

van Spanje Specials

Huis kopen in Villamartin

Villamartin is een van de nieuwe ontwikkelingen aan de Costa Blanca. De urbanisatie ligt in de gemeente Orihuela in de provincie Alicante en de regio Valencia, een huis kopen in Villamartin is een huis kopen op een bijzondere locatie. U geniet er van een heerlijk mediterraan klimaat in een prachtige omgeving, een appartement kopen in Villamartin is gewoon een uitstekend idee.

Een tweede woning kopen in Spanje? Het klinkt eenvoudiger dan het daadwerkelijk is

Nou klinkt dat allemaal erg gemakkelijk, een villa kopen in Villamartin, maar er komt nog best wat bij kijken. Zeker als u de aankoop alleen wilt doen. Het is beter onze expertise en ervaring in te schakelen. In Spanje worden bij de koop van een huis weer andere regels en wetten gehanteerd dan dat we in eigen land gewend zijn. Zonder kennis van die wetten en regels ligt de weg naar een tweede huis kopen in Villamartin vol met valkuilen. Wij kennen wel alle regels en wetten. Wij weten we dat u een fiscaal nummer moet hebben en hoe het met de financieringsmogelijkheden in Spanje zit. Ook weten we hoe het belastingtechnisch zit als woning kopen in Villamartin uw doel is. Verstandig dus om onze hulp in te roepen. Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen.

Wilt u een appartement kopen in Villamartin? Zo voorkomt u een hoop tijd en evenveel stress

Terwijl wij de aankoop voorbereiden, kunt u gewoon in eigen land blijven. Dat bespaart u een hoop tijd en stress. Overigens zijn wij ook als geen ander in staat om een huis voor u te zoeken, aan de hand uiteraard van uw wensen en uw beschikbare budget. Wij selecteren een aantal huizen die u vervolgens tijdens het bezichtiging weekend  allemaal kunt bezichtigen. Over ontzorgen gesproken! Wij koppelen onze ervaring en kennis aan passie en een tomeloze inzet om wonen in Spanje voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

Mocht u liever een huis kopen in Costa Blanca of een villa kopen in Costa Brava? Ook dan kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij er ook voor u wanneer u op zoek bent naar appartementen in Malaga.

Neem contact op!

 

Wilt u meer weten over Spanje Specials? Of bent u geïnteresseerd in één van onze woningen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier!

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht

    Gratis informatiepakket ontvangen?