fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Huis kopen in Malaga

Home » Huis kopen in Malaga

Huis kopen in Malaga


Huis kopen Andalusië Spanje

Huis kopen in Malaga

U heeft besloten om een huis te kopen in Malaga? Goede keuze, aangezien het in Malaga tijdens ieder seizoen goed vertoeven is. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer Nederlanders ervoor kiezen om de wintermaanden in deze plek in Zuid-Spanje door te brengen. Tijdens de zomermaanden bieden de bergen bij Malaga verkoeling, zodat u geen hinder ondervindt van extreem hoge temperaturen. Spanje Special is dé expert als het gaat om een woning kopen in Malaga. Onze kantoren bevinden zich in Alfas del Pi en Puerto Banus/Marbella (Costa del Sol). Vanuit onze vestigingen zijn wij als Nederlands/Belgisch makelaarskantoor al meer dan twintig jaar actief in de Costa Blanca, Costa Calida en Costa del Sol. Zo kunt u bij ons terecht voor een huis kopen in Denia, een huis kopen in Casares of een huis kopen in Villamartin. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over een woning kopen in Malaga.

 

Een huis kopen in Malaga: populaire streek met veel bezienswaardigheden

Een woning kopen in Malaga is een waardevolle investering. Deze plaats aan de Middellandse zee, bij de Costa del Sol, wordt omringd door de heuvels van Axarquía. De regio leent zich uitstekend voor een stralende zonvakantie, aangezien er talrijke idyllische stranden in de omgeving zijn. Naast ontspanning biedt Malaga een groot aantal bezienswaardigheden. Zo zijn er eeuwenoude gebouwen die de Spaanse cultuur uitstralen en meerdere uitbundige kerken. Verder ligt Gibralter met zo’n 140 kilometer afstand om de hoek. Malaga is de perfecte plek om de Spaanse leefstijl te omarmen, de smaakvolle keuken te ontdekken en te ontspannen in de zon. Een huis of villa kopen in Malaga is echter niet iets wat u tussen neus en lippen door doet. Laat u daarom adviseren door een specialist als Spanje Specials.

 

Specialistische expertise van de huizenmarkt in Malaga

Als Nederlander komt u bij de Spaanse huizenmarkt met andere gebruiken, wetten en voorschriften in aanraking. Als leek ziet u dan al snel door de bomen het bos niet meer. Bovendien verloopt een huis kopen in Malaga in de Spaanse taal, waardoor miscommunicatie op de loer ligt. Door een gespecialiseerd makelaarskantoor als Spanje Specials in te schakelen voor een woning kopen in Malaga, voorkomt u potentiële valkuilen. Wij hebben specialistische expertise over de streek en regio, en hebben een breed netwerk van lokale professionals. Hierbij kunt u denken aan advocaten, notarissen en bouwbedrijven. Wij zijn op de hoogte van de lokale wetgeving, zodat voor u direct helder is wat de voorwaarden van de aankoop zijn. Doordat wij echter een Nederlands/Belgisch kantoor zijn, kunnen wij met u in het Nederlands communiceren. Hierdoor verloopt het kopen van een huis in Malaga soepel en snel. Daarnaast hebben wij ervaring met waar Nederlanders naar op zoek zijn. Dit zorgt ervoor dat u tijd, geld en moeite bespaart in het vinden van de juiste villa om te kopen in Malaga.

 

Prachtige villa’s in Malaga kopen voor een uitstekend rendement

De streek rondom Malaga is geliefd onder toeristen. Dit maakt een huis, villa of appartement kopen in Malaga een slimme investering. In de tijd dat u afwezig bent, haalt u extra inkomsten op door het huis te verhuren. Zeker gedurende het hoogseizoen levert dit een behoorlijk rendement op. Heeft u plannen om een tweede woning in Malaga te kopen? Dan is deskundig advies absoluut noodzakelijk, aangezien er andere regels gelden rondom het kopen van een huis. Wij kennen als geen ander de ins en outs bij het aankopen van een tweede huis in Malaga. Zo hebben wij binnen een handomdraai voor u een geschikte woning of appartement gevonden die aan uw wensen voldoet. Hoewel we u prima aan alle soorten woningen kunnen helpen in het mediterrane Málaga en directe omgeving, hebben we ons de afgelopen jaren met name toegelegd op villa’s in een moderne stijl en op appartementen en penthouses op alleen de beste locaties. Deze locaties liggen pal aan de Costa del Sol, de Costa Cálida en de al even bekende Costa Blanca. Deze vastgoedlocaties lenen zich uitstekend voor de verhuur en het behalen van maximaal rendement.

 

De financiering van het kopen van een huis in Malaga

Ziet u zichzelf al ’s ochtends ontbijten onder de stralende Spaanse zon van Malaga? Als u ons inschakelt, zorgen wij dat uw lang gekoesterde wens in vervulling gaat. Aangezien wij al gevestigd zijn in uw toekomstige (tweede) woonplaats, handelen wij de zaken voorspoedig voor u af. Bovendien hoeft u hiervoor niet direct iedere keer naar Spanje te reizen, aangezien wij altijd voor u bereikbaar zijn. Belangrijk is bovendien dat de financiering van een huis kopen in Spanje anders verloopt dan in Nederland. Wél geldt dat u tot zeventig procent van de aankoopsom kunt financieren. Verder dient u belastingen te voldoen als de overdrachts-, onroerendgoed- en inkomstenbelasting. Wij hebben een gespecialiseerde belastingadviseur in dienst die u graag adviseert en ondersteunt bij de fiscale zaken.

 

Neem contact op met Spanje Specials voor een huis kopen in Malaga

Kunt u niet wachten om een woning te kopen in Malaga dat aan uw wensen voldoet? Van een grandioze villa tot een ruim appartement, wij gaan voor u aan de slag om het meest geschikte woonhuis in Malaga te vinden. Bovendien is het kopen van een huis in Malaga mogelijk met bankbeslag, waardoor u wellicht kunt profiteren van een extra voordelige prijs. Ook voor een huis kopen in Villajoyosa of een huis kopen in Rojales bent u bij ons aan het juiste adres. Voor vragen of meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken via +31 (0)35-2082680 of stuur ons een e-mail via info@spanjespecials.com. Mocht u interesse hebben in ons gratis informatiepakket, vul dan online ons contactformulier in.

 

Belangrijke Pagina’s:

huis in Spanje te koop huis kopen Altea | huis kopen Benidorm | huis kopen Calpe |  huis kopen Costa Blanca | huis kopen Costa del Sol |

huis kopen in Altea | huis kopen in Andalusië |  huis kopen in Benidorm | huis kopen in Calpe | huis kopen in Costa Blanca | huis kopen in Spanje |

huis kopen in zuid Spanje |  huis kopen Javea | huis kopen Marbella |  huis kopen Moraira |  huis kopen Moraira Spanje | Huis kopen Spanje Andalusië |

huis kopen Torrevieja  | huis kopen zuid Spanje | huis Spanje kopen |  huis kopen aan de Costa Blanca