fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Huis kopen in Malaga

Home » Huis kopen in Malaga

Huis kopen in Malaga


Huis kopen Andalusië Spanje

Als u dan toch besloten heeft om een huis of villa te kopen in het warmere buitenland, dan kunt u maar beter een huis kopen in Málaga. In Málaga is het, ongeacht of het nou zomer of winter is, altijd goed vertoeven. Niet voor niets besluiten meer en meer mensen er de wintermaanden door te brengen. Begrijpelijk, want de gemiddelde wintertemperatuur in Málaga ligt rond de twintig graden. Door de bergen wordt het in Málaga in de zomer heerlijk warm, maar heeft u niet te maken met extreem hoge temperaturen.

Een prachtig huis kopen aan de kust van Málaga met behulp van onze expert

Opeens ziet u het staan: u kunt een huis kopen in Málaga. Málaga ligt aan de Middellandse Zee aan de Costa del Sol. Gibraltar is om de hoek, ongeveer 140 kilometer verderop. Málaga wordt omringd door de heuvels van Axarquía. Het klimaat is er geweldig en daarmee is de populariteit van de stad voor het grootste deel verklaard. Een huis of een villa kopen in Málaga is overigens niet iets wat u tussen neus en lippen door doet. Dat vraagt om zeer specialistische expertise en ook kennis van de streek en regio.  Daarom is het verstandig om ons in te schakelen, want wij mogen ons met trots toch wel de specialist noemen in het aankopen van woningen in Spanje en Málaga in het bijzonder.

Een huis kopen in Malaga: een vakantie voor iedereen

Een huis kopen in Malaga kan ervoor zorgen dat iedereen binnen het gezin een fantastische vakantie beleeft. Er zijn namelijk voldoende plekken om te genieten. Een villa kopen in Spanje kan in eerste instantie voor het hebben van een mooie zonvakantie. Rondom Malaga zijn er voldoende stranden waar je een bezoek aan kan brengen en even helemaal tot rust kan komen.

Daarnaast kan je een huis kopen in Malaga voor het bezoeken van een groot aantal bezienswaardigheden. Prachtige oude gebouwen die de cultuur van het land uitstralen en de uitbundige kerken zijn slechts een klein voorbeeld. Met een rijke geschiedenis is er voor iedereen wel iets te vinden en kan je steeds nieuwe plekken ontdekken.

Professioneel advies over de mooiste huizen van Málaga en omgeving

Steeds weer voorzien wij u van professioneel advies, leveren we maatwerk en maakt u kennis met onze passie en de service die we u aanbieden. Ook helpen we u graag verder wanneer u plannen heeft een van de beschikbare appartementen in Málaga of appartementen in Marbella te kopen. Over een ding zijn we het in elk geval eens: een huis kopen in de Costa Blanca is een meer dan goed idee. Wat wij in eerste instantie willen, is ervoor zorgen dat u niet de fouten maakt die anderen wel maakten. Wij behoeden u voor dergelijke valkuilen en kijken of u eventueel rendement kunt behalen op huizen in de Costa del Sol.

Prachtige moderne villa’s in het mediterrane Málaga

Onderzoek wees uit dat juist de streek rondom Málaga vaak uitstekende rendementen oplevert. Heeft u plannen een tweede woning te kopen? Dan is deskundig advies absoluut noodzakelijk. Spanje is geen Nederland en dus gelden heel andere regels rondom het kopen van een huis. Als geen ander kennen wij alle ins en outs en de wetten en regels die gelden rondom het kopen van een huis in Málaga. Omdat we bovendien de regio op ons duimpje kennen, zijn wij als een ander in staat om een geschikte woning of een geschikt appartement voor u te vinden. Hoewel we u prima aan alle soorten woningen kunnen helpen in het mediterrane Málaga en directe omgeving, hebben we ons de afgelopen jaren met name toegelegd op villa’s in een moderne stijl en op appartementen en penthouses op alleen de beste locaties. Deze locaties liggen pal aan de Costa del Sol, de Costa Cálida en de al even bekende Costa Blanca.

Wij helpen u verder aan de hand van de juiste kennis

Ziet u zichzelf al zitten bij uw eigen woning of appartement in Málaga? Komt dat tweede huis er dan toch en gaat daarmee een lang gekoesterde wens in vervulling? Het aankoopproces zal verloopt soepel als u ons inschakelt om u te ontzorgen. Bovendien, omdat wij al gevestigd zijn in uw toekomstige tweede woonplaats, kunnen wij zaken snel voor u afhandelen en hoeft u niet zelf steeds deze kant op te komen. Waarom wij goed werk verrichten? Omdat simpelweg alles anders is als het om het kopen van een huis in Spanje gaat. Ook de financiering in Spanje is anders. Wel is het zo dat u tot wel 70 procent van de aankoopsom kunt financieren. Ook over de belastingen weten we alles. Ook die kennis is essentieel voor een goede afwikkeling van de aankoop van een huis in Málaga.

Neem contact met ons op en wij gaan meteen voor u aan de slag

Er is altijd een woning te koop in Málaga dat volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien is het kopen van een huis mogelijk met bankbeslag en in dat geval kunt u wellicht profiteren van een aantrekkelijke prijs. Ook als u interesse heeft in een appartement gaan we daar meteen voor u achteraan. Mocht u liever een huis kopen in Benidorm of een villa kopen in de Costa Calida? Ook dan kunt u bij ons terecht. Voor vragen of meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken via +31 (0)35-2082680 of stuur ons een e-mail via info@spanjespecials.com. Mocht u interesse hebben in ons gratis informatiepakket, vul dan online ons contactformulier in.

 

Belangrijke Pagina’s:

huis in Spanje te koop huis kopen Altea | huis kopen Benidorm | huis kopen Calpe |  huis kopen Costa Blanca | huis kopen Costa del Sol |

huis kopen in Altea | huis kopen in Andalusië |  huis kopen in Benidorm | huis kopen in Calpe | huis kopen in Costa Blanca | huis kopen in Spanje |

huis kopen in zuid Spanje |  huis kopen Javea | huis kopen Marbella |  huis kopen Moraira |  huis kopen Moraira Spanje | Huis kopen Spanje Andalusië |

huis kopen Torrevieja  | huis kopen zuid Spanje | huis Spanje kopen |  huis kopen aan de Costa Blanca