Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Bericht

van Spanje Specials

Huis kopen in Finestrat

Als u plannen hebt om in Spanje te gaan wonen dan zou u Finestrat eens moeten overwegen. Finestrat ligt pal tegen Benidorm aan, en maakt onderdeel uit van de provincie Alicante in de regio Valencia. Finestrat ligt op 238 meter hoogte en een appartement kopen in Finestrat is een prima investering. Plannen een huis te kopen in Finestrat? Doe dan wel een beroep op onze ervaring en onze kennis van zaken.

Pal naast het drukke Benidorm

Hoewel het strand zo ongeveer hetzelfde strand is, is er in Finestrat nog iets van rust afgezet tegen Benidorm. Het maakt een villa kopen in Finestrat nog aantrekkelijker. Het klimaat is er heerlijk en de omgeving prachtig. Als u plannen hebt zich in Spanje te vestigen, denk dan zeker eens aan deze plaats.  Waar u zeker ook aan moet denken is dat er bij een vakantiehuis kopen in Finestrat nog best wat komt kijken. Zonder kennis van zaken wordt het een weg vol met valkuilen. Kiest u voor ons, dan wordt u volledig ontzorgd.

Wij weten wat er bij de aankoop van een huis komt kijken
Wij weten wel wat er precies komt kijken rondom de aankoop van een huis in Spanje en weten aan welke voorwaarden u moet voldoen, Graag nemen wij u dit werk uit handen. Op die manier kunt u gewoon in Nederland blijven, iets dat u zeer veel tijd bespaart. Wij selecteren ondertussen een aantal huizen voor u, nadat u uw budget en uw specifieke woonwensen hebt doorgegeven. Tijdens een georganiseerf bezictigngsweekend gaat u de huizen bekijken en hakt u kopen door.

Een villa kopen in Finestrat

Wij maken vervolgens alles in orde rondom de aankoop van het huis. Mocht u plannen hebben uw pas gekochte huis delen van het jaar te verhuren dan kunnen wij u ook verder helpen. Een tweede huis in Finestrat komt  zo wel heel dichtbij. Omdat wij u ontzorgen, heeft  u bij een woning lopen in Finestrat geen stress, want ook dat nemen we van u over.

Mocht u liever een huis kopen in Costa Blanca of een villa kopen in Costa Brava? Ook dan kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij er ook voor u wanneer u op zoek bent naar appartementen in Malaga.

Neem contact op!

 

Wilt u meer weten over Spanje Specials? Of bent u geïnteresseerd in één van onze woningen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Bericht

Gratis informatiepakket ontvangen?