fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Woningaanbod Spanje

Prima idee, een appartement kopen in Denia. Denia is een Spaanse gemeente en voorname badplaats aan de Costa Brava. Het ligt iets ten noorden van het mondaine Benidorm. Denia is onderdeel van de provincie Alicante. Een huis kopen in Denia wordt een stuk gemakkelijker als u een beroep doet op onze kennis en ervaring. Dat bespaart u tijd en stress.

Huis kopen in Denia? Daar gelden andere regels voor het kopen van een huis

U wilt een villa kopen in Denia? Dan weet u dat er heel veel bij komt kijken, veel meer dan wanneer u een huis in eigen land koopt. Voor een tweede huis kopen in Denia gelden andere wetten en regels. Bovendien moet u een fiscaal nummer hebben en kunt u de aankoopsom tot maximaal 70 procent financieren. En zo zijn er veel meer zaken die u alleen moeilijk rond kunt krijgen. Wij kunnen dat wel. We zijn al jarenlang gevestigd in deze regio en kennen de regio en de woningmarkt en dus alle wetten en regels die gelden rondom de aankoop van een huis.

Bij een villa kopen in Denia kunnen wij u van A tot Z ontzorgen

U wilt een vakantiehuis kopen in Denia? Geef ons uw wensen en budget door en wij selecteren een aantal interessante woningen. Voor het huis kopen in Denia doet u een bezichtigingsreis en gaat u de huizen bekijken en beslist u  of de wens die woning kopen in Denia heet bewaarheid wordt. Door met ons in zee te gaan hoeft u zelf niet steeds heen en weer te reizen en voorkomt u de stress die bij aankoop van een woning komt kijken. Wij kunnen u op alle fronten ontzorgen. Ook als u plannen hebt om uw vakantiehuis delen van het jaar te verhuren kunnen wij u prima van dienst zijn. Dat doen we graag en vol passie en drive. Onze expertise en ervaring doen vervolgens de rest.

 

Mocht u liever een huis kopen in Benidorm of een villa kopen in Costa Blanca? Ook dan kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij er ook voor u wanneer u op zoek bent naar appartementen in Malaga.