Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Huis kopen Costa Blanca

Huis kopen Costa Blanca


Huis kopen in de Costa Blanca

Huis kopen Costa Blanca

Een van de meest genoemde gebieden als gevraagd wordt naar mensen wel zouden willen wonen is de Costa Blanca in Spanje. Iedereen kan zich een leven met zon, zee en strand voorstellen. Het klimaat is prima aan de Costa Blanca, zeker ook in de wintermaanden. Een huis kopen in de Costa Blanca kan dus een ware droom worden. Als u bij de zoektocht naar een huis en de aankoop op professionele wijze begeleid wilt worden, dan neemt u contact op met ons. Dan komt een woning kopen in Costa Blanca ineens een stuk dichterbij.

Huis of villa kopen in de Costa Blanca? De markt kent geen geheimen meer voor ons

Omdat wij in de regio rondom de Costa Blanca met ons bedrijf gevestigd zijn, kennen we het gebied op ons duimpje. De steden en de stranden? Ze hebben voor ons geen geheimen meer, laat staan dat de woningmarkt in Costa Blanca die heeft. Sterker nog; door ons opgebouwde netwerk zijn we vaak snel op de hoogte van panden die eventueel in de verkoop komen en dus ook interessant voor u kunnen zijn. Misschien staat uw gewenste appartement al te koop in Costa Blanca.

244 kilometer kust met 74 prachtige stranden in de Costa Blanca

Eerst maar eens de Costa Blanca. Dit betreft een gebied van 244 kilometer kustlijn, grofweg tussen de dorpen Denia en Pilar de la Horadada. De Costa Blanca biedt in totaal 74 stranden, waarvan het overgrote deel witte stranden. Nu weet u ook waar de naam Costa Blanca vandaan komt. Behalve dat het goed toeven is op een van die stranden is het ook goed te weten dat de Costa Blanca prima bereikbaar is. U vindt er twee vliegvelden, u kunt er met de trein komen of met de auto via de AP-7, de A7 en de N-32. In Costa Blanca een huis kopen is het beste wat u kunt doen.

Tweede huis kopen in de Costa Blanca? Wij hebben de kennis en ervaring die nodig is

Als uw plannen hebt om een huis te open in Costa Blanca toen je stuitte op de advertentietekst te koop Costa Blanca, dan is het zaak een aantal dingen onder ogen te zien. Dat is voorbeeld de vraag opwerpen of u zelf voldoende tijd, kennis en ervaring hebt in het kopen van een woning of appartement kopen in Costa Blanca. Vaak is het antwoord negatief. Daarom schakelt u ons in. Dit alleen al in de wetenschap dat huis kopen in Spanje Costa Blanca iets heel anders is dan een huis kopen in eigen land. Op weg naar uw tweede huis in Spanje liggen tal van valkuilen. Die omzeil je door met ons in zee te gaan. Huizen in Costa Blanca zijn er in elk geval genoeg; daar hoeft u niet wakker van te liggen.

Woning kopen in de Costa Blanca? Wij schakelen ons netwerk in.

In eerste instantie zullen we aan de hand van uw wensen de woningmarkt scherp in de gaten houden. Ook zullen we zelf actief zoeken naar een appartement in Costa Blanca en leggen we links en rechts lijntjes uit. Mocht daar uw gedroomde tweede woning tussen zitten, dan kunnen we u ook wat betreft het aankoopproces volledig bijstaan en ondersteunen. En dat is bepaald geen overbodige luxe. Want eigenlijk gaat alles wat betreft de aankoop van een huis in Spanje net even anders dan u in eigen land gewend bent.

Financier uw woning in de Costa Blanca tot 70 procent van de aankoopsom

Wij kennen de regels en wetten wel, wij kennen de huizenmarkt in Costa Blanca en kunnen namens u onderhandelen en voor de gehele afwikkeling van de aankoop zorgen. Wij weten dat u een huis onder optie kunt kopen in Spanje en weten eveneens dat je tot aan 70 procent van de aankoopsom als je een huis gaat kopen in Costa Blanca Noord gaat kopen kunt financieren. Dan moet er echter wel een papierwinkel van jewelste opgebouwd worden en ook daar helpen we u graag bij. Maar eerst maar eens beginnen de huizen die in Costa Blanca te koop staan in kaart brengen nu.

U betaalt nooit teveel voor een huis of appartement in de Costa Blanca

Een woning in Costa Blanca kopen is niet iets dat u zomaar even tussen andere werkzaamheden door doet. Zo dient u een fiscaal nummer te hebben in Spanje en komt u uiteraard in aanraking met belastingen. Omdat wij zowel het gebied goed kennen alsmede de woningmarkt, betaalt u bij ons nooit teveel voor het appartement in Costa Blanca dat te koop staat. Daar zijn we altijd scherp op.

Geen stress tijdens de aankoop van je tweede huis in Costa Blanca

Het kopen van een tweede woning in Costa Blanca moet iets geweldigs zijn en mag u geen stress opleveren. Voorkom stress en schakel ons in. U treft een professionele partner die u altijd het beste en eerlijke advies zal geven en die maatwerk voor u kan verrichten. De passie voor de regio is groot en de service die we bieden echt ongekend. Als geen ander bijten we ons voor u vast in huizen en appartementen die te koop zijn in Costa Blanca en steeds willen we voor u de gunstigste voorwaarden creëren, een voordeel dat we daarbij hebben is onze bekendheid die we opgebouwd hebben. Wij hoeven ons hier niet voor te stellen en dat heeft toch wel wat voordelen. Proberen het aankoopproces soepel te laten verlopen is een uitdaging, zelfs voor ons. Ga dus niet zelf aan de slag, maar kies voor ons. Voor professionals.

Toch liever ergens anders een huis kopen dan in de Costa Blanca?

Mocht u liever een huis kopen in Benidorm of een villa kopen in Costa Calida? Ook dan kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij er ook voor u wanneer u op zoek bent naar een appartement in Torrevieja

 

Gratis informatiepakket ontvangen?