fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Huis kopen Costa Blanca

Home » Huis kopen Costa Blanca

Huis kopen Costa Blanca


Huis kopen in de Costa Blanca

Huis kopen Costa Blanca

Huis kopen aan de Costa Blanca

Veel mensen zien een huis kopen in Spanje aan de Costa Blanca wel zitten. Iedereen kan zich een leven met zon, zee en strand voorstellen. Het klimaat is prima aan de Costa Blanca, zeker ook in de wintermaanden. Een huis kopen in Spanje aan de Costa Blanca kan dus een ware droom worden. Omdat wij in de regio met ons bedrijf gevestigd zijn, kennen we het gebied op ons duimpje. De steden en de stranden? Ze hebben voor ons geen geheimen meer, laat staan dat de woningmarkt in Costa Blanca die heeft. Sterker nog, door ons opgebouwde netwerk zijn we vaak snel op de hoogte van panden die eventueel in de verkoop komen en dus ook interessant voor u kunnen zijn. Misschien staat uw gewenste appartement al te koop in de Costa Blanca.

Koop een huis in Spanje aan de Costa Blanca en geniet van kilometerslange stranden

De Costa Blanca is een gebied van 244 kilometer kustlijn, gelegen tussen de dorpen Denia en Pilar de la Horadada. De Costa Blanca biedt in totaal 74 stranden, waarvan het overgrote deel wit is. Nu weet u ook meteen waar de naam Costa Blanca vandaan komt. De Costa Blanca in Spanje is goed te bereiken. Er zijn namelijk twee vliegvelden te vinden, een treinstation en uiteraard snelwegen. Als u plannen heeft om een huis te kopen in de Costa Blanca, dan is het zaak een aantal dingen onder ogen te zien. De vraag is als eerste of u zelf voldoende tijd, kennis en ervaring heeft in het kopen van een (nieuwbouw) huis of appartement in Spanje aan de Costa Blanca. Vaak is het antwoord negatief en daarom schakelt u ons in.

Zowel bij het zoeken als bij het aankoopproces staan wij u graag bij

In eerste instantie zullen we aan de hand van uw wensen de woningmarkt scherp in de gaten houden. Ook zoeken we actief naar een huis of vakantiehuis in de Costa Blanca-Zuid en noord, en leggen we links en rechts de lijntjes uit. Mocht daar uw droomwoning tussen zitten, dan kunnen we u, wat betreft het aankoopproces, volledig bijstaan en ondersteunen. Dat is geen overbodige luxe, want eigenlijk gaat alles wat betreft de aankoop van een huis in Spanje net even anders dan u in eigen land gewend bent. Wij kennen de regels en wetten die gelden in Spanje, wij kennen de huizenmarkt in de Costa Blanca en kunnen namens u onderhandelen. Voor de gehele afwikkeling van de aankoop zorgen wij ook. We weten dat u een huis onder optie kunt kopen in Spanje en eveneens dat u tot aan 70 procent van de aankoopsom, wanneer u een huis gaat kopen in de Costa Blanca Noord, kunt financieren. Dan moet er echter wel veel papierwerk opgebouwd worden en ook daar helpen we u graag bij.

Voorkom stress en schakel hulp in bij het vinden van uw droomwoning

Een woning of appartement in Spanje aan de Costa Blanca kopen is niet iets wat u zomaar even tussen andere werkzaamheden door doet. Zo dient u een fiscaal nummer te hebben in Spanje en komt u uiteraard in aanmerking met belastingen. Omdat wij zowel het gebied goed kennen alsmede de woningmarkt, betaalt u bij ons nooit teveel voor een huis in de Costa Blanca. Het kopen van een tweede woning in de Costa Blanca moet iets geweldigs zijn en hoort u geen stress op te leveren. Bij ons treft u een professionele partner die u altijd het beste en eerlijkste advies zal geven en die maatwerk voor u kan verrichten. De passie voor de regio is groot en de service die we bieden is ongekend. Als geen ander bijten we ons voor u vast in huizen en appartementen aan de Costa Blanca. Keer op keer willen we voor u de gunstigste voorwaarden creëren. Een voordeel dat we daarbij hebben is onze bekendheid die we opgebouwd hebben in Spanje. Wij hoeven ons hier niet voor te stellen en dat heeft toch wel wat voordelen. Proberen het aankoopproces soepel te laten verlopen is een uitdaging, zelfs voor ons. Ga dus niet zelf aan de slag, maar kies voor ons. Voor professionals.

De mooiste koopvilla’s van de Costa Blanca

Staat uw toekomstige landhuis te koop in Spanje? Bij Spanje Specials, gevestigd in Laren, nabij Hilversum, vertellen we u graag wat de mogelijkheden zijn. Tijdens onze kennismaking legt u uw wensen aan ons voor en geven wij u professioneel advies over uw droomwens, een eigen woning aan de Costa Blanca. Wij staan garant voor maatwerk en een toegewijde dienstverlening waar u zorgeloos op kunt vertrouwen. Dit komt omdat wij jarenlange ervaring hebben met onroerend goed aan de Spaanse Costa’s, zoals bijvoorbeeld de Costa Blanca. Daarnaast zijn we ook volop actief in de Costa del Sol en de Costa Cálida. Investeren in stenen is een goede belegging. Zeker wanneer deze stenen zich in de vorm van een koopvilla aan de Costa Blanca bevinden. Deze zeer geliefde Costa is alom populair waardoor u er bijvoorbeeld voor kunt kiezen uw droomvilla (tijdelijk) te verhuren. Zo kunt u zelf volop genieten tijdens uw vakantieweken en levert de villa u het nodige op wanneer u het verhuurt. Overweegt u ook om uw koopvilla aan de Costa Blanca te verhuren? Ons bedrijf is ook thuis in volledig verhuurbeheer waar u geen omkijken naar heeft.

Maak kennis met de Costa Blanca-Noord en Costa Blanca-Zuid

De Costa Blanca is te verdelen in noord en zuid. Aan de Spaanse oostkust is de Costa Blanca gelegen met een lengte van ongeveer 200 kilometer. Beginnend aan de noordzijde bij de plaats Denia en eindigt aan de zuidelijke zijde bij de plaats La Manga del Mar Menor. De Costa Blanca herbergt vele bekende kleine en grote steden waar u nog vele resten van de traditionele cultuur en historie kunt vinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn Altea, Villajoyosa, Alicante, Elche, Orihuela, Murcia en Cartagena. De historische landschappen en traditionele cultuur hebben zich in deze streek harmonieus vermengd met uitheemse invloeden en levensstijlen. Door de gunstige geografische ligging kent de Costa Blanca eigenlijk maar twee seizoenen; voorjaar en zomer. Met meer dan 300 zonnedagen per jaar, uitgestrekte zandstranden, gezellige boulevards, pittoreske dorpen en alle denkbare moderne faciliteiten, blijkt het voor velen een ideale plaats om te verblijven.

Een gunstige plek met perfecte bereikbaarheid

Ook qua bereikbaarheid is het met dit gebied zeer goed gesteld. Centraal aan de Costa Blanca ligt de hoofdstad van de provincie, genaamd Alicante. Hierdoor wordt de regio in een noordelijk deel en een zuidelijk deel verdeeld. Maar ook qua natuurlijke omgeving en vegetatie zijn er tussen de twee regio’s wel degelijk substantiële verschillen te constateren. Het noordelijke gebied is zeer kenmerkend voor haar bergachtige karakter met kronkelende wegen en vele schilderachtige dorpjes. U vindt er vele kleinere baaien met stranden. Dit gebied staat ook wel bekend als het wat traditionelere deel van de Costa Blanca. Een absolute uitzondering hierop is het toeristenbolwerk Benidorm, waar u werkelijk de meest moderne gebouwen, winkels en voorzieningen aantreft die u maar kunt verzinnen.

Laat u informeren over de mogelijkheden voor een huis aan de Costa Blanca

Het zuidelijke gebied is enorm bekend om haar uitgestrekte zandstranden van soms wel tien kilometer lang en het meest ideale klimaat van heel Spanje. Ook wordt de streek geroemd om de vele prachtig aangelegde achttien holes golfcourses. Hier kunt u, binnen een straal van vijftien tot twintig kilometer, elke dag van de week een andere baan bespelen. Het landschap wordt gekenmerkt door een constante afwisseling tussen vlakke landbouwgronden en glooiende bosachtige terreinen. Het achterland wordt ook wel ‘de moestuin van Europa’ genoemd. Deze regio heeft een wat vooruitstrevender karakter en biedt u dan ook alle denkbare voorzieningen. Zo treft u er talloze grote nationale en internationale supermarkten, ontelbare restaurants en bars, zeer goede winkelmogelijkheden, een aquapark, bioscopen, jachthavens van klein tot zeer groot, alle denkbare sportfaciliteiten, enzovoort. Kortom, een bruisende en levendige omgeving met een herkenbare Spaanse identiteit. Voor vragen of meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken via +31 (0)35-2082680 of stuurt u een e-mail naar info@spanjespecials.com.