Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Huis kopen Costa Blanca

Huis kopen Costa Blanca


Huis kopen in de Costa Blanca

Huis kopen Costa Blanca

Een van de meest genoemde gebieden als gevraagd wordt naar mensen wel zouden willen wonen is de Costa Blanca in Spanje. Iedereen kan zich een leven met zon, zee en strand voorstellen. Het klimaat is prima aan de Costa Blanca, zeker ook in de wintermaanden. Een huis kopen in de Costa Blanca kan dus een ware droom worden. Als u bij de zoektocht naar een huis en de aankoop op professionele wijze begeleid wilt worden, dan neemt u contact op met ons. Dan komt een woning kopen in Costa Blanca ineens een stuk dichterbij.

Huis of villa kopen in de Costa Blanca? De markt kent geen geheimen meer voor ons

Omdat wij in de regio rondom de Costa Blanca met ons bedrijf gevestigd zijn, kennen we het gebied op ons duimpje. De steden en de stranden? Ze hebben voor ons geen geheimen meer, laat staan dat de woningmarkt in Costa Blanca die heeft. Sterker nog; door ons opgebouwde netwerk zijn we vaak snel op de hoogte van panden die eventueel in de verkoop komen en dus ook interessant voor u kunnen zijn. Misschien staat uw gewenste appartement al te koop in Costa Blanca.

244 kilometer kust met 74 prachtige stranden in de Costa Blanca

Eerst maar eens de Costa Blanca. Dit betreft een gebied van 244 kilometer kustlijn, grofweg tussen de dorpen Denia en Pilar de la Horadada. De Costa Blanca biedt in totaal 74 stranden, waarvan het overgrote deel witte stranden. Nu weet u ook waar de naam Costa Blanca vandaan komt. Behalve dat het goed toeven is op een van die stranden is het ook goed te weten dat de Costa Blanca prima bereikbaar is. U vindt er twee vliegvelden, u kunt er met de trein komen of met de auto via de AP-7, de A7 en de N-32. In Costa Blanca een huis kopen is het beste wat u kunt doen.

Tweede huis kopen in de Costa Blanca? Wij hebben de kennis en ervaring die nodig is

Als uw plannen hebt om een huis te open in Costa Blanca toen je stuitte op de advertentietekst te koop Costa Blanca, dan is het zaak een aantal dingen onder ogen te zien. Dat is voorbeeld de vraag opwerpen of u zelf voldoende tijd, kennis en ervaring hebt in het kopen van een woning of appartement kopen in Costa Blanca. Vaak is het antwoord negatief. Daarom schakelt u ons in. Dit alleen al in de wetenschap dat huis kopen in Spanje Costa Blanca iets heel anders is dan een huis kopen in eigen land. Op weg naar uw tweede huis in Spanje liggen tal van valkuilen. Die omzeil je door met ons in zee te gaan. Huizen in Costa Blanca zijn er in elk geval genoeg; daar hoeft u niet wakker van te liggen.

Woning kopen in de Costa Blanca? Wij schakelen ons netwerk in.

In eerste instantie zullen we aan de hand van uw wensen de woningmarkt scherp in de gaten houden. Ook zullen we zelf actief zoeken naar een appartement in Costa Blanca en leggen we links en rechts lijntjes uit. Mocht daar uw gedroomde tweede woning tussen zitten, dan kunnen we u ook wat betreft het aankoopproces volledig bijstaan en ondersteunen. En dat is bepaald geen overbodige luxe. Want eigenlijk gaat alles wat betreft de aankoop van een huis in Spanje net even anders dan u in eigen land gewend bent.

Financier uw woning in de Costa Blanca tot 70 procent van de aankoopsom

Wij kennen de regels en wetten wel, wij kennen de huizenmarkt in Costa Blanca en kunnen namens u onderhandelen en voor de gehele afwikkeling van de aankoop zorgen. Wij weten dat u een huis onder optie kunt kopen in Spanje en weten eveneens dat je tot aan 70 procent van de aankoopsom als je een huis gaat kopen in Costa Blanca Noord gaat kopen kunt financieren. Dan moet er echter wel een papierwinkel van jewelste opgebouwd worden en ook daar helpen we u graag bij. Maar eerst maar eens beginnen de huizen die in Costa Blanca te koop staan in kaart brengen nu.

U betaalt nooit teveel voor een huis of appartement in de Costa Blanca

Een woning in Costa Blanca kopen is niet iets dat u zomaar even tussen andere werkzaamheden door doet. Zo dient u een fiscaal nummer te hebben in Spanje en komt u uiteraard in aanraking met belastingen. Omdat wij zowel het gebied goed kennen alsmede de woningmarkt, betaalt u bij ons nooit teveel voor het appartement in Costa Blanca dat te koop staat. Daar zijn we altijd scherp op.

Geen stress tijdens de aankoop van je tweede huis in Costa Blanca

Het kopen van een tweede woning in Costa Blanca moet iets geweldigs zijn en mag u geen stress opleveren. Voorkom stress en schakel ons in. U treft een professionele partner die u altijd het beste en eerlijke advies zal geven en die maatwerk voor u kan verrichten. De passie voor de regio is groot en de service die we bieden echt ongekend. Als geen ander bijten we ons voor u vast in huizen en appartementen die te koop zijn in Costa Blanca en steeds willen we voor u de gunstigste voorwaarden creëren, een voordeel dat we daarbij hebben is onze bekendheid die we opgebouwd hebben. Wij hoeven ons hier niet voor te stellen en dat heeft toch wel wat voordelen. Proberen het aankoopproces soepel te laten verlopen is een uitdaging, zelfs voor ons. Ga dus niet zelf aan de slag, maar kies voor ons. Voor professionals.

Koopvilla aan de Costa Blanca: een droom die uitkomt 

Staat uw toekomstige landhuis te koop in Spanje? Bij Spanje Specials vertellen we u graag wat de mogelijkheden zijn. Tijdens onze kennismaking legt u uw wensen aan ons voor en geven wij u professioneel advies over uw droomwens, een eigen woning aan de Costa Blanca. Wij staan garant voor maatwerk en een toegewijde dienstverlening waar u zorgeloos op kunt vertrouwen. Dit komt omdat wij jarenlange ervaring hebben met onroerend goed aan de Spaanse Costa’s zoals de Costa Blanca. Daarnaast zijn we ook volop actief in de Costa del Sol en de Costa Cálida.

 

Een koopvilla aan de Costa Blanca om te verhuren  

Investeren in stenen is een goede belegging. Zeker wanneer deze stenen zich in de vorm van een koopvilla aan de Costa Blanca bevinden. Deze zeer geliefde Costa is alom populair waardoor u er bijvoorbeeld voor kunt kiezen uw droomvilla (tijdelijk) te verhuren. Zo kunt u zelf volop genieten tijdens uw vakantieweken en levert de villa u het nodige op wanneer u het verhuurt. Overweegt u ook om uw koopvilla aan de Costa Blanca te verhuren? Spanje Specials is ook thuis in volledig verhuurbeheer waar u geen omkijken naar heeft.

 

Toch liever ergens anders een huis kopen dan in de Costa Blanca?

Mocht u liever een huis kopen in Benidorm of een villa kopen in Costa Calida? Ook dan kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij er ook voor u wanneer u op zoek bent naar een appartement in Torrevieja

 

 

De Costa Blanca bezoeken?

Costa BlancaBehalve een huis kopen in de Costa Blanca kunt u uberhaubt naar de Costa Blanca? De Costa Blanca is te verdelen in Noord en Zuid. Aan de Spaanse oostkust is de Costa Blanca (witte kust) gelegen met een lengte van ca. 200 kilimeter. Beginnend aan de noordzijde bij de plaats Denia en eindigt aan de zuidelijke zijde bij de plaats La Manga del Mar Menor De Costa Blanca herbergt vele bekende kleine en grote steden waar u nog vele resten van de traditionele cultuur en historie kunt vinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn Altea, Villajoyosa, Alicante, Elche, Orihuela, Murcia en Cartagena.

Landschappen en cultuur Costa Blanca

De historische landschappen en traditionele cultuur hebben zich in deze streek harmonieus vermengd met uitheemse invloeden en levensstijlen. Door de gunstige geografische ligging kent de Costa Blanca eigenlijk maar twee seizoenen; voorjaar en zomer. Met meer dan 300 zonnedagen per jaar, uitgestrekte zandstranden, gezellige boulevards, pitoreske dorpen en alle denkbare moderne faciliteiten, blijkt het voor velen een ideale plaats om te verblijven.

Bereikbaarheid

Ook qua bereikbaarheid is het met dit gebied zeer goed gesteld. Vanaf de verste hoeken van deze plaats bereikt men de internationale luchthavens van Alicante en Murcia binnen ca. 45 minuten met de auto of bus en ook het internationale wegennetwerk binnen Europa maakt het gebied eenvoudig bereikbaar. Centraal aan de Costa Blanca ligt de hoofdstad van de provincie, genaamd Alicante. Hierdoor wordt de regio eigenlijk in een noordelijk deel en een zuidelijk deel verdeeld. Maar ook qua natuurlijke omgeving en vegetatie zijn er tussen de twee regio’s wel degelijk substantiële verschillen te constateren.

Costa Blanca Noord

Het noordelijke gebied is zeer kenmerkend voor haar bergachtige karakter met kronkelende wegen en vele schilderachtige dorpjes. U vindt er vele kleinere baaien met stranden. Dit gebied staat ook wel bekend als het wat traditionelere deel van de Costa Blanca. Een absolute uitzondering hierop is het toeristenbolwerk Benidorm, waar u werkelijk de meest moderne gebouwen, winkels en voorzieningen aantreft die u maar kunt verzinnen.

Costa Blanca Zuid

Het zuidelijke gebied is enorm bekend om haar uitgestrekte zandstranden van soms wel 10 kilometer lang en het meest ideale klimaat van heel Spanje. Ook wordt de streek geroemd om de vele prachtig aangelegde 18 holes golfcourses. Hier kunt u, binnen een straal van 15 tot 20 kilometer, elke dag van de week een andere baan bespelen. Het landschap wordt gekenmerkt door een constante afwisseling tussen vlakke landbouwgronden en glooiende bosachtige terreinen. Het achterland wordt ook wel “de moestuin van Europa”genoemd. Deze regio heeft een wat vooruitstrevender karakter en biedt u dan ook alle denkbare voorzieningen. Zo treft u er talloze grote nationale en internationale supermarkten, ontelbare restaurants en bars, zeer goede winkelmogelijkheden, een aquapark, bioscopen, jachthavens van klein tot zeer groot, alle denkbare sportfaciliteiten, enz. Kortom een bruisende en levendige omgeving met een herkenbare Spaanse identiteit.

Bezoek Spanjespecials.com voor reizen en wonen in Spanje.

Gratis informatiepakket ontvangen?