Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Huis kopen Costa Blanca-Zuid

Home » Huis kopen Costa Blanca-Zuid

Huis kopen Costa Blanca-Zuid


Home » Huis kopen Costa Blanca-Zuid
✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Bent u van plan binnenkort een huis te kopen in de mooie en zonnige Costa Blanca-Zuid? Dat begrijpen wij maar al te goed! Deze mooie bestemming is ideaal voor een tweede woning of om permanent te emigreren naar het geweldige Spanje.

finca te koop

Gaat u binnenkort een huis kopen in de Costa Blanca-Zuid?

Een huis kopen in Costa Blanca-Zuid is voor vele mensen een grote droom. Maar wat als u die droom werkelijkheid kan laten worden? Wij van Spanje Specials in Laren, nabij Hilversum, kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Ontdek samen met ons de mooiste woningen op adembenemende plekjes. Wie weet bent u binnenkort zelf eigenaar van een prachtige woning in de Costa Blanca!

Een huis kopen op een van de mooiste bestemmingen van de Costa Blanca-Zuid

Wanneer u een huis gaat kopen in de Costa Blanca-Zuid is het ook fijn om te weten waar u zich gaat bevinden. Zo heeft dit gebied verschillende mooie plekjes om te wonen. Een echte hotspot is bijvoorbeeld de Orihuele Costa. Daarnaast is er een tien kilometerlange reeks aan resorts te vinden, zoals Playa Flamenca, Cabo Roig en Punta Prima. Dit gebied heeft alles wat u zoekt voor een fijn verblijf wanneer u een huis in de Costa Blanca-Zuid gaat kopen.

vrijstaande villa golfdomein la finca bosta blanca

Schakel snel onze hulp in en vind samen met ons het huis van uw dromen

Bent u na dit alles helemaal overtuigd en wilt u ook een huis of appartement kopen in de Costa Blanca-Zuid? Zo’n grote stap maakt u niet alleen. Schakel onze hulp in en wij begeleiden u graag in dit spannende, maar fantastische traject. Vul online ons contactformulier in of stuur een mail naar info@spanjespecials.com. Telefonisch zijn wij te bereiken via het nummer +31 (0)35-2082680. Bent u nieuwsgierig naar de ervaring van andere mensen? Lees dan het verhaal van onze klanten.