Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Huis kopen Costa Blanca-Noord

Home » Huis kopen Costa Blanca-Noord

Huis kopen Costa Blanca-Noord


Home » Huis kopen Costa Blanca-Noord
✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Bent u van plan om binnenkort een huis te kopen in de prachtige Costa Blanca-Noord? Ontdek samen met ons de mogelijkheden van deze fantastische bestemming. Door middel van ons grote netwerk zijn wij in staat om alle mooie woningen van Spanje te laten zien.

finca te koop

Een huis kopen in de Costa Blanca-Noord met behulp van onze experts

Een huis kopen in de Costa Blanca-Noord is niet voor iedereen weggelegd. Bent u wel van plan binnenkort een huis te kopen in de prachtige Costa Blanca-Noord? Dan helpen wij u graag bij het zetten van deze grote stap! Wij van Spanje Specials, gevestigd in Laren, in de buurt van Hilversum, staan dag en nacht voor u klaar. We vinden het belangrijk dat ons vastgoed in de Costa Blanca-Noord voelt als een nieuw thuis. Zo heeft u zelf de keuze of u gaat voor een mooie, moderne woning, of misschien een prachtige finca.

De verschillen tussen een huis kopen in de Costa Blanca-Noord en -Zuid

Het vastgoed en de omgeving in de Costa Blanca-Noord verschilt uiteraard van het zuiden van de Costa Blanca. In het noorden van de Costa Blanca vindt u een meer bergachtig gebied, gelegen bij de strandjes. Ook is het misschien fijn om te weten dat het in de Costa Blanca-Noord iets vaker regent dan in het zuidelijke deel. Echter heeft u door ons vastgoed op de hoge bergen van de Costa Blanca-Noord veel mogelijkheden om het fantastische uitzicht te bewonderen.

vrijstaande villa golfdomein la finca bosta blanca

Vind, onder begeleiding van ons, het Spaanse huis van uw dromen

Bent u benieuwd geworden naar ons vastgoed in de Costa Blanca-Noord? Of neigt u nu misschien toch iets meer naar een mooi huis in de Costa Blanca-Zuid? Beide zijn bij ons mogelijk! Wij begeleiden u graag in dit spannende traject, zodat wij zeker weten dat u goed terecht komt in het warme Spanje. Neem voor meer informatie over het kopen van een huis of vakantiehuis in de Costa del Sol, of ons ander vastgoed in de Costa Blanca-Noord, contact op met +31 (0)35-2082680 of stuur een mail naar info@spanjespecials.com. Verder zijn wij ook te vinden op verschillende beurzen en informatiedagen.