fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Grond kopen in Spanje

Home » Grond kopen in Spanje

Grond kopen in Spanje


Stel, u bent op zoek naar een tweede woning in Spanje die helemaal is vormgegeven volgens uw wensen. Dan kunt u er uiteraard voor kiezen om op zoek te gaan naar een reeds bestaand huis in Spanje. De kans is dan echter aanwezig dat u bepaalde aspecten toch liever anders had gezien. Denkt u hierbij aan de indeling bijvoorbeeld, of de locatie. Precies om deze reden kunt u bij Spanje Specials een kavel kopen. Deze kavels zijn gelegen op de meest fraaie locaties in de Costa Blanca, de Costa del Sol en de Costa Cálida.

 

Grond kopen in Spanje voor uw droomhuis

Naast een bestaand huis kopen in Spanje kunt u er bij Spanje Specials voor kiezen een perceel te kopen. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Waar de een liever zijn of haar intrek neemt in een appartement of villa dat al gebouwd is, geeft de ander er de voorkeur aan om eigen specifieke wensen te laten bouwen. Daarom kunt u bij Spanje Specials voor beide te kust en te keur. En of u nu een huis in Spanje wilt kopen, of er een wilt laten bouwen: het portfolio van Spanje Specials bestaat alleen uit de beste locaties die aan de Spaanse Costa’s te vinden zijn.

 

Grond kopen in Spanje en bouwen met Spanje Specials

Wij hebben kavels op unieke locaties in Spanje, waarbij u kunt kiezen uit percelen met en zonder zeezicht. Wilt u een kavel kopen om uw droomhuis op te bouwen? Dan bieden wij u graag onze diensten aan als uw bouwpartner. Inmiddels hebben wij al tal van design villa’s en andere woningen mogen realiseren samen met gerenommeerde architecten en bouwbedrijven. U laat ons weten wat uw woonwensen en ideeën zijn en wij zorgen voor een zorgeloos bouwtraject op maat.