fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Finca te koop Spanje

Home » Finca te koop Spanje

Finca te koop Spanje


Home » Finca te koop Spanje
✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Finca te koop in Spanje

Wanneer er een finca te koop staat in Spanje houdt dit in dat er een stuk grond beschikbaar is met dezelfde eigenaar en hetzelfde eigendomsrecht. Dit wordt ook wel een perceel genoemd. Op dit perceel staat vaak een huis dat afgelegen is van andere huizen. Dit betekent dat u een vrijstaand huis heeft, zonder dat de buren dicht tegen uw huis aan staan. Over optimale rust gesproken.

finca te koop

De finca van uw dromen staat te koop in Spanje

Naast de verkoop van luxe villa’s, appartementen en huizen zijn wij ook gespecialiseerd in een finca die te koop staat in Spanje. Er bestaan diverse soorten finca’s. Voor elke finca is er vastgelegd welk gebruik is toegestaan. De verschillende soorten finca’s die te koop staan in Spanje zijn:

  • Finca urbana
  • Finca rústica
  • Finca urbanizable

De finca urbana is eigenlijk niets anders dan bouwgrond. Dit is ideaal voor de bouw van uw droomhuis. De finca rústica is daarentegen niet echt geschikt voor woningbouw. Wanneer er een finca rústica te koop staat in Spanje wordt dit vaak gebruikt voor agrarische handelingen. Een finca urbanizable kan onder bepaalde voorwaarden gewijzigd worden in een finca urbana: een perfecte kans voor als u wilt emigreren naar Spanje.

vrijstaande villa golfdomein la finca bosta blanca

Bel nu en wie weet bent u straks eigenaar van een eigen finca

Bent u ook benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een finca in Spanje? Of heeft u altijd al een lang gekoesterde wens gehad om een huis aan de Costa del Sol te kopen? Dat begrijpen wij maar al te goed! Wij gaan graag voor u aan de slag met het uitzoeken van de mogelijkheden. Vul hiervoor online het contactformulier in of stuur een mail naar info@spanjespecials.com. Liever telefonisch contact opnemen? Bel dan naar het nummer +31 (0)35-2082680.