Bezichtigingsreis Spanje

Bezichtigingsreis Spanje


Bezichtigingsreis Spanje – Costa Blanca & Costa del Sol.bezichtigingreis

Onze kantoren in Alfas del Pi (Costa Blanca Noord , Orihuela Costa ( Costa Blanca Zuid ) en Puerto Banus/ Marbella ( Costa del Sol ), bestaan al meer dan 20 jaar.

Wij hebben toegang tot vrijwel alle woningen aan de beide Costa`s. Door met ons als enige makelaar een afspraak te maken, hoeft u dus niet bang te zijn dat u woningen niet te zien krijgt.
Dit scheelt u dubbele bezichtigingen en veel van uw kostbare tijd!
Daarnaast hebben wij in tegenstelling tot vaak andere makelaars, kantoren ter plekke. Het is altijd fijn, dat nadat u een woning heeft gekocht, altijd kunt binnenstappen bij
een van onze kantoren.

Dag 1:

Aankomst luchthaven. Uw wordt desgewenst opgehaald door een van onze medewerkers. Afhankelijk van uw aankomsttijd, volgt de check-in bij het hotel.
Hierna volgt de verkenning van het gebied, de stranden,golfbanen, winkelcentrums en uitgaan mogelijkheden en verdere interessante zaken binnen het gebied.
Indien er tijd over is, zullen we nog enige projecten bezoeken.

Dag 2:

Projecten en individuele woningen bezoeken. We proberen de voor u best mogelijke mix te vinden tussen omgeving, type woning en budget.

Dag 3:

We bezoeken de voor u meest interessante woningen cq. projecten nogmaals. Kunt u kijken of het gevoel nog steeds goed is. In geval van nieuwbouw bekijken we de beschikbaarheid van dat moment.

Dag 4:

Indien de juiste woning is gevonden, wordt er een optie genomen door middel van een reservering document.
Het voorschot/aanbetaling wordt betaald en de verdere afwikkeling worden besproken.
Indien er nog tijd over is, kunnen we nog eventueel meubel winkels en dergelijke bezoeken alvorens we de terugreis inzetten naar de luchthaven.

Dit is het meest efficiënte wijze, voor het zoeken naar uw droomhuis in Spanje.

Dit vergt natuurlijk een goede voorbereiding van onze kant. Van uw kant is het belangrijk dat het budget duidelijk is, dat maximaal 50% van de som binnen 30 dagen aanwezig is en dat u tijdens deze reis een beslissing kunt maken. ( indien u natuurlijk een woning heeft gevonden )

Van onze zijde is het noodzakelijk, u zo volledig mogelijk te informeren, over het soort woning dat u van uw budget kunt kopen. U de fiscale en juridische aspecten aan te geven en natuurlijk u een goed beeld te geven van de omgeving waar uw droomhuis zich bevindt.

PS: in de weekenden zijn de bezichtiging mogelijkheden beperkt. Het is dan ook aan te bevelen in ieder geval de maandag erbij in te plannen.

DIRECT AANMELDEN BEZICHTIGINGSREIS!


Vul onderstaand formulier in om u vrijblijvend aan te melden voor een bezichtigingsreis. Uiteraard zit u nergens aan vast. Na uw aanmelding nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Naam*

E-mailadres*