fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Bezichtigingsreis Spanje

Home » Bezichtigingsreis Spanje

Bezichtigingsreis Spanje


Bezichtigingsreis Spanje – Costa Blanca & Costa del Sol.Bezichtigingsreis Spanje

Onze partners zijn gevestigd in:
Moraira, Costa Blanca Noord, Belgisch kantoor
Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid-Costa Calida,  Nederlands kantoor
Marbella, Costa del Sol, Nederlands kantoor

Bezichtigingsreis Spanje in uw eigen taal.

Wat veel mensen niet weten, is dat alle nieuwbouwprojecten die er worden gebouwd aan alle genoemde Costa’s, worden aangeboden aan alle makelaars.
Wij bieden alleen nieuwbouwprojecten aan, die financieel en juridisch door ons gecheckt zijn.
Bezichtigingsreis Spanje met professionele begeleiding.

Onze kantoren proberen door een all-round service te bieden, zich hierin te onderscheiden en het voor u zodoende makkelijker wordt, om uw keuze te maken voor ons als makelaar te kiezen.

* Aankoopbegeleiding van A tot Z
* House management
* Verzekeringen
* Hypotheken
* Toegang tot alle nieuwbouw projecten
* Kortom, geen zorgen om uw woning in Spanje

U krijgt alle woningen die passen binnen uw opgegeven wensen en budget te zien.
Dit scheelt u dubbele bezichtigingen en veel van uw kostbare tijd! Bezichtigingsreis Spanje boekt u bij Spanjespecials.com voor professionele begeleiding.

In onze kantoren in Spanje hebben wij gekwalificeerde medewerkers die u tijdens een 3 daagse inspectie reis kunnen helpen de voor u ideale woning te selecteren.

Daarnaast hebben wij in tegenstelling tot vaak andere makelaars, kantoren ter plekke. Het is altijd fijn, dat nadat u een woning heeft gekocht, altijd kunt binnenstappen bij een van onze kantoren.

De inspectie reis wordt op de volgende wijze georganiseerd:

Dag 1:

Aankomst luchthaven. Uw wordt desgewenst opgehaald door een van onze medewerkers. Afhankelijk van uw aankomsttijd, volgt de check-in bij het hotel.
Hierna volgt de verkenning van het gebied, de stranden,golfbanen, winkelcentrums en uitgaan mogelijkheden en verdere interessante zaken binnen het gebied.
Indien er tijd over is, zullen we nog enige projecten bezoeken.

Dag 2:

Projecten en individuele woningen bezoeken. We proberen de voor u best mogelijke mix te vinden tussen omgeving, type woning en budget. Bezichtigingsreis Spanje is eenvoudig en snel geregeld.

Dag 3:

We bezoeken de voor u meest interessante woningen cq. projecten nogmaals. Kunt u kijken of het gevoel nog steeds goed is. In geval van nieuwbouw bekijken we de beschikbaarheid van dat moment.

Dag 4:

Indien de juiste woning is gevonden, wordt er een optie genomen door middel van een reservering document.
Het voorschot/aanbetaling wordt betaald en de verdere afwikkeling worden besproken.
Indien er nog tijd over is, kunnen we nog eventueel meubel winkels en dergelijke bezoeken alvorens we de terugreis inzetten naar de luchthaven.

Dit is het meest efficiënte wijze, voor het zoeken naar uw droomhuis in Spanje is een bezichtigingsreis Spanje.

Dit vergt natuurlijk een goede voorbereiding van onze kant. Van uw kant is het belangrijk dat het budget duidelijk is, dat maximaal 50% van de som binnen 30 dagen aanwezig is en dat u tijdens deze reis een beslissing kunt maken. ( indien u natuurlijk een woning heeft gevonden )

Van onze zijde is het noodzakelijk, u zo volledig mogelijk te informeren, over het soort woning dat u van uw budget kunt kopen.
U de fiscale en juridische aspecten aan te geven en natuurlijk u een goed beeld te geven van de omgeving waar uw droomhuis zich bevindt. Bezichtigingsreis Spanje is snel en eenvoudig geregeld, geniet van de voordelen.

PS: in de weekenden zijn de bezichtiging mogelijkheden beperkt. Het is dan ook aan te bevelen in ieder geval de maandag erbij in te plannen. 

DIRECT AANMELDEN BEZICHTIGINGSREIS!


Vul onderstaand formulier in om u vrijblijvend aan te melden voor een bezichtigingsreis. Uiteraard zit u nergens aan vast. Na uw aanmelding nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    Naam*

    E-mailadres*