Bankverkopen en bankbeslag van huizen in Spanje

Bankverkopen en bankbeslag van huizen in Spanje


spx003ms

Voor ons woningaanbod in bankverkopen, klikt u hier

 

Bankverkopen en bankbeslag van huizen in Spanje.

 

Om eventuele problemen te voorkomen is het aan te raden met een erkend makelaarskantoor te werken zoals Spanje Specials. Op de website van Spanje Specials staan meerdere bankbeslag huizen aan de Costa Blanca en de Costa del Sol te koop.

Om problemen en misverstanden te vermijden, raden wij u aan eerst contact met ons op te nemen om alle belangrijke zaken te bespreken zoals de vereiste documenten voor aankoop van de woning.

  • Wij geven u een neutraal en eerlijk antwoord op al uw vragen.
  • Wij controleren het dossier op aanwezigheid van alle vereiste documenten (o.a. op de vrijwaring van lasten en openstaande schulden).
  • Wij zorgen er voor dat alle documenten voor alle transacties – dus ook vanuit bankbeslag – in orde zijn.

Daarna kunt u met volle teugen en immens genot, genieten van uw nieuwe droomhuis in Spanje!

Wij raden u aan om niet zonder een makelaar een bankbeslag woning in Spanje te kopen. Er zijn vele valkuilen waar u als “leek” geen weet van hebt. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat men meer dan 1 jaar moet wachten voordat een huis op uw naam wordt overgeschreven. Ook hier geldt “goedkoop  is duur koop”.

De bankverkoop woningen en bankbeslag huizen die u op de website van Spanje Specials aantreft, zijn door ons op alle bovenstaande punten gecontroleerd.

Aankopen via banken vragen extra aandacht. De bank heeft er namelijk alleen belang bij dat de verstrekte (hypothecaire) geldlening voor deze woning terugbetaald wordt en behartigt niet de belangen van de koper.Hiervoor adviseren wij u ten zeerste u ter zijde te laten staan door een gerenommeerde aankoopmakelaar. Spanje Specials is uiteraard gaarne bereid hierbij als uw adviseur op te treden.

Voor het bezichtigen van een bankbeslag woning hebben wij vooraf uw NAW-gegevens en een kopie van uw paspoort nodig ter overhandiging aan de bank.

 

 

Gratis informatiepakket ontvangen?