Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Appartement kopen Costa Blanca-Zuid

Home » Appartement kopen Costa Blanca-Zuid

Appartement kopen Costa Blanca-Zuid


Home » Appartement kopen Costa Blanca-Zuid
✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Een appartement kopen in de Costa Blanca-Zuid biedt u verschillende mogelijkheden. Niet alleen geniet u het hele jaar door van het lekkere weer, maar ook het prachtige uitzicht mag u niet aan zich voorbij laten gaan. Met een prachtige kijk op de zee geniet u van dat ultieme vakantiegevoel.

Appartementen bij zwembad

Goedkoop een appartement kopen in de Costa Blanca-Zuid

Door de recessie die Spanje heeft doorgemaakt, is het nu heel voordelig om een appartement te kopen in de Costa Blanca-Zuid. Door deze gebeurtenis zijn veel woningen namelijk in prijs gezakt. Wij gaan graag met u in gesprek om u ons volledige aanbod aan woningen en vakantiehuizen te laten zien. We begeleiden u van begin tot eind tot de aankoop van uw ideale droomhuis.

Wacht niet langer met het kopen van uw appartement in de Costa Blanca-Zuid

Een appartement kopen in de Costa Blanca-Zuid is mogelijk op verschillende plekken. Dit geldt voor zowel bestaande huizen als nieuwbouwhuizen in Spanje. Zo kunt u genieten van het prachtige zeezicht vanuit een appartement in Alicante, vanuit het moderne Benidorm of het mooie Guardamar. Bespreek samen met een van onze specialisten uw wensen en wij gaan meteen voor u op zoek naar iets wat daarbij aansluit. Gaat u een villa kopen in de Costa Blanca-Zuid? Of misschien wel een mooie villa in Costa Blanca-Noord? Door onze brede kennis vinden wij vast en zeker wat u zoekt.

Appartementen bij zwembad

Geïnteresseerd in een van onze woningen? Neem snel contact met ons op

Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van een appartement in de Costa Blanca-Zuid? Of heeft u misschien uw oog laten vallen op een huis in Torremolinos? Neem dan snel contact met ons bedrijf op. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer +31 (0)35-2082680 of stuur een mail naar info@spanjespecials.nl. Samen gaan wij van Spanje Specials in Laren, in de buurt van Hilversum, op zoek naar het huis van uw dromen. Wij laten u niet in de steek.